ilaslan kullanıcısının son içeriği

1. ilaslan

Neden Böyleyiz ?

öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun... bunun birkaç sebebi olduğunu düşünüyorum. yukarıda da diğer arkadaşların yazdığı gibi; - yaşam derdi, - kıskançlık, - bireysellik, - güvensizlik vb. toplumun bir kısmı "garantici" sayılabilecek şekilde 'maaşım net, kafam rahat' mottosuyla yaşamını...
  2. ilaslan

Bajaj Pulsar NS 150 vs Mondial 150 Z-One

Merhaba iki motosiklet arasında kaldım. Kısıtlı bütçe (35-40k) ile hangisi alınır?
  3. ilaslan

Benelli 125-S mi CF Moto 150 NK mı?

merhaba arkadaşlar. sıfır motosiklet alcağım ve bu iki model fiyat olarak birbirine çok yakın. parça kalitesi ve servis açısından hangisi daha mantıklı sizce? yer izmir.
  4. ilaslan

Vespa LX 150 vs Sym Fiddle 3 125

Bugün 2 tane scooter inceledim. İkisini de denedim. Biri 2018 Sym Fiddle 3 125 modeli 20.xxx km kullanılmış, diğeri ise 2006 Vespa LX 150 modeli 47.xxx km ve her iki model de çok temiz, çiziksiz vuruksuz sağlam motorlardı. Vespa biraz daha kaliteli bir yapıdaydı. Gönlüm her zaman Vespa'dan...
  5. ilaslan

Sym Jet 14 200 Abs Nasıl?

arkadaşlar dönüp dolaşıp yeniden scooter’da karar kıldım(pratikliği sebebiyle). karşıma bu motosiklet çıktı ve çok beğendim. ben 2019 model… uzun uğraşlar sonucunda fiyatı 20 bine düşürdüm. 20k verip alınacak bir scooter mi sizce?
  6. ilaslan

99 cc ile otobana çıkmak

merhaba arkadaşlar. daha önce 50 cc ile otobana çıkılamayacağını okumuştum, aynı yerde min. 100 cc yazıyordu. ruhsatta 99 küsur cc geçen bir motosiklet ile otobana çıkılır mı?
  7. ilaslan

Eski Model Japon mu, Yeni Model Çinli mi?

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 30 yaşında bir motosiklet sahibi olacağım ve bütçem çok kısıtlı. Malum motosiklet fiyatları gün geçtikçe artıyor… 2006 model Honda Cbr125r (16.000km birkaç yıl garajda yatmış biraz bakım gerektiriyor) ile 2017 model Rks Rn180 (21.000km) arasında kaldım...

Yeni mesajlar