ihsanelmas kullanıcısının son içeriği

1. I

debriyaj sorunu

arkadaşlar seyir halindeyken vites degiştirmek için debriyaja basıp cektigimde vızt diye bi ses geliyor :) acaba motorunda debriyajıda biraz zayıf acaba bunu neden yapıyordur acaba bana debriyajın mefta oldunumu haber veriyor yada motorda başka bi sorunmu var. bu arada motor cbr 125
  2. I

ön gidon sorunu

s.a arkadaşlar benim cbr 125 ön gidon yamukluk var.ama aklımı takılan tarafı şu baglantı yarleri yani amartisörlerin baglandı yerler birbirine paraler ve lastik düzgün dururken onlar hafif saga dogru dönük.amortisölerde gözlemledigm kadarıyla bir yamukluk yok.janttada gözlemlediğim kadarıyla...
  3. I

Cbr jant degisimi yardım

Merhaba benim cbr 125 in arka jantı değiştirmeyi düşünüyorum acaba yzf r125 Yafa aprillia rs 125 arka jantları uyarmı .yada bildiginiz uyan başka bir model varmı.
  4. I

Cbr lastik degiştiricem tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar bugun okuldan gelirken farkettimki benim ara teker baya bi olmus bende lastik degistirmek istiyorum.arkada pirelli 130 70 17 lastik var simdi ama ben buna Unili save Yada brıdgstone taktırmak istiyorum daha once bu lastikleri kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum .bide bosuna...
  5. I

Cbr 125 acil yardım

Motorsikletin anahtarı arka bagajda kaldı Arka bagajı nasıl acabilirim.acil yardım
  6. I

Merhaba arkdaşlar

Merhaba ben 21 yaşındayım . istanbul mecidiyeköyde oturuyorum . Msgsf okuyorum 1. Sınıf .kan gurubum brh+ motosiklet kullanmaya yeni başladım.aranıza katıldıgım için cok mutluyum.
  7. I

Alınık cbr 125

Merhaba ben yeni motosiklet kullanmaya baslıcam cbr 125 almak istiyorum ama fiyatları hakkında hic bi bilgim yok bana .2006 2007 veya 2008 model almayı düşünüyorum yanında yöresinde satan yada kendi satan varsa yazabilirmi. Bide bu isen bilen buyuklerim kucuklerim yada yasıtlarım bana ozelden...

Yeni mesajlar