idioteque kullanıcısının son içeriği

1. I

150 boy kızlar için scooter önerisi

Teşekkürler inceleyeceğim🙏
  2. I

Teşekkürler bakacağım🙏
  3. I

Evet sürücü selesi daha yüksek gerçekten. Bunu ben de deneyeyim bir de belki yeni alçak sele yaptırabilirim kadıköyde esnaf bir komşumuz yapıyor. Bu motorlar maalesef hep sorun çıkarıyor. Biz de bayağı değişim yaptık ama sorunlar giderilince gayet iyi oluyorlar. Teşekkür ederim bilgileriniz...
  4. I

Teşekkür ederim kesinlikle haklısınız. Belki yeni motor almak yerine eğitim alıp elimdeki motorla devam ederim. Bunu da düşüneceğim.
  5. I

50 cc motor almamanı öneririm çok fazla kronik sorun çıkarıyor cappuccino için de çok servis gezdik sattıktan sonra hiçbiri pek ilgili değil almadan önce rengi şekli güzel geliyor da aldıktan sonra o kadar da şey değil bence :)) şu an takas düşünmüyorum dediğin motora da bi bakacağım teşekkür...
  6. I

Merhaba geçtiğimiz eylül ayında kendime arora cappuccino aldım ama kullanamadım. Fazla ağır ve hantal geldi kardeşim kullanıyor. Benim ikinci el, ehliyet gerektirmeyen günlük ortalama 5km gidebileceğim bana trafiğe çıkma konusunda özgüven verecek bir motora ihtiyacım var. Mümkünse en hafif...

Yeni mesajlar