Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet
dönüş sinyali. Led sinyal aldım, orjinal sinyalleri söktüm aynı şekilde yeni aldıklarımı takıyorum aynı şekilde ama sinyal verdiğimde hepsi yanıyor. Bu arada motorda dörtlü yok. Orijinali takınca ne tarafa sinyal verirsem sadece o taraf yanıyor
Merhabalar motordan ampul sinyalleri çıkarttım led sinyal takıtım nasıl çıkarttıysam öyle taktım kabloları ama sinyal verince hepsi yanıp sönüyor bu nasıl oluyor. Flaşörü söktüm kabloyla düz bağladım bu seferde hepsi yanıyor. Bunları nasıl takacağım bi yardım edermisiniz :d???
Merhaba arkadaşları bende 50cc lik motor var 150cc ye çevrilmiş Çanakkale izmir yapmak istiyorum ama internette 50cc otoban çıkması yasak yazıyor ama YouTube de yapanlar nasıl yapıyorlar çevirme vs. olmuyor mu? Yada otobana girmeden bi rota varmı?
Amortisör den değil sıfır taktım fazla bişey olmadı. Bağlantı yerlerine de baktım amortisörün kırık çatlak yok
1741014133
Bi de sele altını sökünce fark ettim arkadan bakınca motor bloğu sola değiyor şaseye
Kırık bükülme yok yani salıncaklara baktım orda da plastik tokoz oluyormuş onlarda bişey varmı diye baktım sorun yok gibi salladım boşluk varmı diye yok
1740847607
Teşekkür ederim yarın bi daha bakayım