İbrahim KVZ kullanıcısının son içeriği

1. İ

Rks

Rks newlight 125 pro alınır mı ? Sorun yaşayan var mı daha önceden
  2. İ

Rks newlight 125 pro almayı düşünüyorum

Rks newlight 125 pro almayı düşünüyorum. Daha önce scooter kullanma fırsatım olmadı kendim bajaj discover 150s kullanıyorum. Bi kaç soruda takılıyorum almak için yokuşta sorun yaşar mıyım 2 kişi yavaş çekme veya yokuşta kalma gibi , bakımları nasıl yaptırıyorsunuz ne sıklıkla veya hangi km lerde...
  3. İ

Gaz yemiyor

Gaz verirken yarıya kadar bütün viteslerde sorun yok ama 1 gündür yarı gazdan sonra gaz yemiyor. ciddi bi şekilde Gaz kesiyor
  4. İ

Rölanti yükseltme sorunu

Belli bir süre yol alıp durduktan sonra motor çalışırken rölantiyi yükseltip düşürüyor bilgisi olan lütfen bilgilendirebilir mı?
  5. İ

AB + kan lazım !!!!!!

BURSA MEDİKAL PARK HASTANESİ AB RH +KAN HATİCE KIYMAZ adına İrtibat 0551 163 2823
  6. İ

Motor egzoz patlamalı mı yoksa patlatmamalı mı?

Aynı marka 2 motor birisi her zaman patlatıyor diğeri çok yüksek devirde patlatıyor bilgisi olan var mı?
  7. İ

Bajaj discover 150s titreyen sorunu

Motorun 3. Sahibiyim ilk aldiğimda hiç bir sorunum yoktu hatta çok şikayet edilen yağ sorunu bile yoktu ama 1000 km kullandıktan sonra ilginç bi şekilde motor titremeye başladı ne arkamda artçıyla gidebiliyorum ne de giderken aynadan yolu görebiliyorum. Normal rölantide giderken sorun yok ama...

Yeni mesajlar