Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani soğukta ilk marşta çalışmama sebeplerinden biri olabilir diyorsunuz. Youtube da da bu gibi sorunla karşılaşan dominar ve ns200 kullanıcılarını gördüm. Aynı sorundan müzdaripler
mekanik olarak sorunsuz olsada elektronik olarak gerçekten sorunlu. Tanıdık bir elektrikçi ile sözleşme imzalayıp...
Saygı duyarım ama bunu asla yapmam. Bu sorunu ortadan kaldırıp satma planım var bu problem canıma tak etti. Dediğiniz gibi yaparsan o motora yaz kış binmem gerekir 😂 Bir tık yaşlandım artık bunun için vaktim yok.
İnan bilmiyorum kitapçığında öyle birşey de yazmıyor. 2023 model üstelik kendi...
Motor ışığı yanmıyor bu sorundan başka sorun da yok motorda geçen senede benim ömrümü yedi bu senede yicek gibi duruyor. Yok pahasına satıcam gidip honda, yamaha alıcam o derece sinir bozucu artık. Dominar alasım vardı lakin yine aynı sorunu yaşatır bu bajaj 😔
1761806492
O şekilde bir ihtimal...
2 adet bujisi var bunların ikiside 1000 km önce değişti. Bu sorunu geçen senede yaşadım tps sensörü dediler yetkili serviste değişti lakin, nisan mayıs aylarına doğru havalar tekrardan ısınmaya başlayınca sorun ortadan kalktı olarak gözüktü.
Şimdi tekrardan bir hastalık gibi nüksetti...
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 15.500 km’de olan bir Bajaj Pulsar N250 kullanıcısıyım. Motorum genel olarak sorunsuz olsa da son zamanlarda soğuk havalarda ilk çalıştırmada ciddi bir problem yaşamaya başladım.
Sabahları motor tamamen soğukken kontağı açıp marşa bastığımda 8-10 sefer marş...