ibanez_022 kullanıcısının son içeriği

1. I

İstanbul'a Motosiklet Getirmek için Güvenilir Nakliye Tavsiyesi?

Muhtemelen otobüs ile çözeceğiz gibi, ön görüşme yaptım. Kabul ediyorlar ücretiyle elbette. Sym orbit 50, diğer 50 cc lere göre heybetli bir makine. umarım sığar :) Araca yerleştirdiğimizde fotoğraflarım bilgi amaçlı paylaşırım. pat pat naylon ile sağını solunu desteklemeyi düşünüyorum. Başka...
  2. I

istanbul'dan alınıp, yazlığa götürülüp orada bırakılacak, yazlığın olduğu bölgede kaliteli 50cc yok. denk gelmiyor bu aralar. yoksa direkt oradan sıfır veya ikinci al alınır, aksiyona gerek yok :)
  3. I

:D gidilir gidilmesine de hem tehlike hem eziyet :) kadıköyden pendiğe bile gittiğim zaman uzun yola gitmiş gibi hissediyorum
  4. I

anladım teşekkür ederim, 3.000 e falan bulursam bakalım 1741870562 teşekkür ederim, armuttan da teklif alayım.
  5. I

2025 yılı için bu konuda fiyat alan var mı arkadaşlar, örneğin istanbul-ayvalık arası 50 cc motosiklet nakliyesi.
  6. I

Honda yedek parça sorunu başka yaşayanlar da var mı ?

Bugün motorun başına indim baktım, alt merkez gayet bakımlı ve yeni gibi duruyor. Balatalar vs yeni görünüyor fren hortumu yeni gibi duruyor. biraz havasını alayım diye gevşettim, çok az hidrolik geldi, alamadım. %5 falan tutuyordu artık hiç tutmuyor. Üst tarafta hidrolik var mı bakacağım...
  7. I

Üzerindeki orijinal mi ona da bakmak lazım, motoru yeni aldım sayılır, 3-4 ay oldu. malum havalardan da binemedim pek. sağını solunu anca keşfedeceğim. Peki contalardan ise tamir takımı nereden buluruz. direkt servise mi sormak lazım.
  8. I

Kaçırıp kaçırmadığına bakamadım, görünürde bir sızıntı yok, bir hafta falan yatmıştı motor, fren şu an yumuşacık. tutmuyor... önce hava vs yaptı mı bakacağım, duruma göre parça gerekirse satın alırım da.. örnek olarak söyledim bunu zaten.. hangi parça hangi marka iyidir bunu öğrenmek istiyorum
  9. I

Arkadaşlar, direkt bu konu ile alakalı olmasa da parça konusunda bir tavsiyenize ihtiyacım var. Honda spacy 110 sahibiyim, bu motosiklet için servis dışında orijinal parça ya da orijinal ayarında kaliteli parça olarak hangi markalar iyidir? Mesela ön fren alt merkezi lazım, orijinal kalitesinde...
  10. I

Alınık 50cc Scooter

Merhaba, B sınıfı ehliyetle sorunsuz kullanabilmek için ve özellikle günde 3-4 km kısa mesafede kullanacağımdan dolayı 50CC bir motor almak istiyorum. Fiyatı abartılmamış satılık motoru olan arkadaşlarım yazabilirler mi? Plakalı ve ruhsatlı olması şart. Teşekkürler.
  11. I

Merhaba,

Merhaba, Aranıza yeni katıldım. Herkese iyi forumlar

Yeni mesajlar