Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motosikletim Mct 250. Alalı 3 ay oldu. İlk 1,5 ay yakıt düzenliydi ve az yakıyordu. Şu son zamanlarda yakıt düzensizleşmeye başladı. Bazen çok yakıyor bazen yine eski düzeyde yakıyor.( Motosiklet kullanım şartları vs sabit onlarda değişim yok.) Sebebi ne olabilir?
Bir soru daha. Rampası çok...
Marka: Mondial
Model: Mct 250
KM: 25800
Renk: Gri
Fiyat: 2000 TL
Açıklama: Motosiklet bakımlı, herhangi bir sorunu yok. İl değiştireceğimden dolayı satıyorum,yollama ile uğraşmamak için. Satılmazsa da götürme yollarına bakacağım. Ama isteğim satılması yönünde. 2015 Mayıs'a kadar muayeneli...
Motosiklet.net ailesine mensup kardeşlerim abilerim ve nadir olarak ablalarım. Her konunun altında çakılı duran bir yazı : ÇİNLİ 'den uzak dur. Yahu düşünüyorum da aramızda bütçesi el verip de ben çinli motor seviyorum arkadaş deyip gidip çinli motosiklet alan mı var. Yahu adamın bütçesi...
Malatya Merkez'den Konya Merkez/Meram 'a motosikletimi göndermek istiyorum. Kargolar malumunuz çok çok yüksek fiyatlar istiyorlar. Ben ise mazlum bir öğrenciyim :)
Bana yol gösterecek, Malatyalı olup yardımcı olacak ya da nereli olduğu önemli değil akıl verecek çözüm üretecek bir fikri...
Merhabalar arkadaşlar. Siteyi hep dışardan misafir takip ediyordum bugün itibariyle üye oldum. Motora gönül vermiş arkadaşlarla burada tecrübeleri paylaşmak güzel olacak. Ancak benim pek tecrübeli olduğum söylenemez :)
Bu arada Mondial Mct 250 kullanıcısıyım. Malatyadanım. Yaşım 23 öğrenciyim.