Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk önce konuyu bu bölüme açtığım için tüm mt ailesinden özür diliyorum ve konunun burda durmasını rica ediyorum sebebi ise satılık motosikletler bölümünün aktif bir yer olamamasıdır.
10 haziranda aldığım Mondial 125 Mh Drift imi satıyorum
Gri ve 54km de sadece ilk gün 26km ye geldi ve 27sinde...
Ayhan karaer in 30nisanda forumda actigi konuda motosikletsiz asla kitabini yayinladigini soylemisti bende o gun siparia ettim aldim ve 5dakika once bitirdim kitap hakkinda size bilgi vereyim.kitap konu olarak super otesinin otesi ancak herhalde yayin evinin acemiliginden olsa gerek 100.sayfadan...
Arkadaşlar bazılarınız bilir bundan 4 ay önce laptop almıştım ve şimdi satmak istiyorum hemde acil.ha bunun neresi moto sohpet derseniz laptopu sattımı mayıs ayının başına doğru işe başlamamla driftime kavuşacağım ha bide benim drift sevdam var buda ayrı bi macera tabi :queen: gelelim konumuza...
Ne hikmetse mobil sitede baska konulara yorum yapamiyorum o yuzden konuyu actim.fuar icin bilet falan okudum haftaici haftasonu diye e bende bunlar yok gitmekte istiyorum orda kapiya gidip parasini verip girmiyozmu?
2 ay önce 2365e indirimden laptop aldım sıfır değeri 3000 şimdi aldığım fiyata satabilirim.sattım diyelim taksıtrleri erteleme leydi başlamadı sattığım ve aldığım parayla onumu kapatalım yoksa şu aşkım drift i alıp üstüne ekleyip azcik indirimle full nakit mi odiyiym yani laptop diye geçip...
Asus n56vz-s4257h 1 ay kullanilmistir.16gb ram i7 3630QM işlemci gt650m 2gb ekran karti 1tb harddisk ve windows8 isletim sistemine sahip.sifir fiyati 2950 ben 2350 tlye satiyorum.mondial 125mh driftle takas olur(2012 ve 4000km nin altinda olmasi ve beyaz veya gri renkte olmasi sartiyla)
İnsanin en cok istedigi sey olmazmis ben bunu anladim.herkes kendine iyi baksin.kendini baskasini uzmesin tum motosiklet kullanicilarini cok seviyorum ben disardan hep sizi takip edicem hep sizi sevicem kendinize iyi bakin.birseyi cok istemeyin o olmaz ben anladim bunu...
Telden girdigim icin internetim yavas ve mobile uygun sayfalari olmadigi icin kasklari inceliyemiyorum.300-400tl arasinda gri renk(tek gri degil gri ustu siyah cizgiler olabilir) nolan ls2 shark gibi kasklari feyizoglunun sitesinden resimleri alip yorumunuzla cevaplarsaniz cok sevinirim.hem...
Daha oncede bu konuya benzer konu acmistim ama telefondan girdigim icin onu bulamadim.konuya gelelim driftin orjinal lastigi 90-90-18 ama musteri hizmetleriyle arayip yaptigim konusmada ordaki usta 100-60-18 takilabilcegini soyledi.peki motoru zorlarmi bu lastik?bide 100-60-18 seklinde kaliteli...
Arkadaslar mondial 125 mh driftin arka lastigi 90-90-18 beni driftte sorun ettiren tek konu bu drifte en buyuk takilacak lastik hangisi :) valla mcxi gecsin kurbanda aliyorum
Arkadaslar yarin okullar aciliyo ve tum motor suren, seven ve motoru olmayip arabasi olan herkezin daha dikkatli olmalarini rica ediyorum.iyi aksamlar.
Arkadaslar bu gunlerde forumu biraz pasif goruyorum.hadi herkez motorla basindan gecen mutlu komik heycanli anlari anlatsin.foto varsa daha iyi olur :)
Tvs nin yetkili servisi trakya bolgesinde nerde?heryerde yok galiba varsa edirnede nerde bilen varmi?bide suzukinin servisine gosteriliyo diye duyumlar aldim?