Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar piyasada 25 30 liraya kasklar var :) ancak güvenlik açısından eminim ki olup olmamaları fark yaratmayacaktır. keşke bütçem olsada 1000 lira filan kaska ayırabilsem ama yok :( alabileceğim en ucuz güvenli kask hangisidir? Marka model ve fiyat verirseniz minnetter kalırım saygılar..
Motorumu sattım Allah izin verirse yarın notere gidicez alan arkadaşla. Ne yapmam gerekiyor? İlk defa bişey satıyorum :D yardım ederseniz sevinirim saygılar...
arkadaşlar gönlüm cbf 150 istiyor ama honda uçmuş max 4000 lira verebilirim ruhsat plaka dahil ve 2.el düşünmüyorum. bu iki modelin artılarını ve eksilerni yazarmısınız? istanbul edirne arası yaz aylarında gidip gelmeyi düşünüyorum. hangisi daha az sorun çıkarır :)
Selamlar öncelikle ben İstanbul üniversitesinde öğrenciyim Motorum 125Lik Mondial MgClassic idi. Satmak üzereyim. Hergün 40km yapıyorum. Okul-ev arası. Satma nedenim ise aşırı titreşimi ve güven vermemesi :) motor sıfır olmasına rağmen her an arıza verecek gibi hissediyorum. :farao:
Şimdi 3...
Merhabalar arkadaşlar. Malum havalar ısınmaya başladı. Motorum 1500 km'ye geldi. Sadece okula gidip geliyorum (30km). Ama edirneye gitme düşüncem var yaklaşık 300km gidiş 300km dönüş. Ekipmanlarım komple tamam bot hariç. Ama motor tamiri konusunda nerdeyse hiç bişey bilmiyorum :santa: Sizce bu...
Bayadır takip ediyorum forumu ama kısmet olmadı biraz uğraşıp kayıt olmak :)
Ben Avcılarda ikamet ediyorum. Adım Huzeyfe. Mondial kullanıcısıyım ( bi sürelik inş. :pr: )
İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsünde okuyorum. İyi forumlar herkese..