Huseyin9595 kullanıcısının son içeriği

1. H

Kredi Olayı

Merhaba arkadaşlar. Kredi konusunda çok cahilim. Sadece mobil bankacılıktan kredi tutarı girip çektim bu zamana kadar. Üzerimde kredi var şuan ve yeni bir kredi vermiyorlar bana. Bazıları evini gösterip kredi alıyorlar sanırım. Benim üzerimde ev yok fakat arabam var. Kasko değeri 300 bin bana...
  2. H

Bildiğiniz Duyduğunuz Hikayeler ?

Selam arkadaşlar. Ben şimdi başka yerden aldığım yaşanmış bir hikaye'yi buraya atıcam bu tarz bildiğiniz hikayeleriniz varsa paylaşır mısınız ? Hasan Sabbah yalçın bir dağın tepesindeki bir adam.Kartal yuvası bir kalede oturuyor. Alamut kalesinde. Krallıkları deviren adalet dağıtan, dehşet...
  3. H

Ducati Monster Lastik

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta ducati monster 696 2011 model motosiklet sahibi oldum. Biraz canım sıkkın bu aralar açtığım en son konumu okuyanlar bilir.Neyse... Bikaç gündür motosikleti kullanmaya başladım aslında lastiklerin görünüşü güzel duruyor michelin lastikleri var fakat sanırım...
  4. H

Haberiniz Yok Ölüyorum ?

Selam arkadaşlar Buraya yazıp biraz içimi dökmek istedi bu konularda kimseye anlatmam en yakın arkadaşlarım olsun utanırım kendimi küçük düşürmekten ama çok fazla doldum nefer alamıyorum. 24 yaşındayım benim çok fazla ilişkim olmadı toplam 4 tane oldu. Son ikisi beni mahvetti yıktı geçti. Ama...
  5. H

Motosiklet Tavsiyesi Yardım

Selam arkadaşlar. Yakın zamanda motorumu satmak zorunda kaldım. Şimdi elimde bütçem 22 taş çatlasın 23 bine çıkabiliyorum. Mt 07 kullanıyordum son olarak 32 e satıp 10 bine borcumu kapadım. Şimdi devamlı ilanlara bakıyorum ilk defa bu kadar motorsuz kaldım. Aklım çok karışık işim dolayısıyla...
  6. H

MT 07 Bakım

Merhaba arkadaşlar. Geçen ay mt 07 aldım 6700 de felandı. Bakımı 1000km de yapılmış. Servise sordum garantisi varmış bir sonraki bakımı 10.000 km deymiş. Fakat bakımının üstünden 6-7 ay geçti. Şuan 7900 de felan 10000km de girecek bakıma diye çok para vermek istemiyorum. Yağını değiştiricem...
  7. H

MT 07 EGZOZ

Merhaba arkadaşlar. Şuana kadar hiç egzoz takmamıştım fakat mt 07 lerin egzoz sesi gerçekten hoşuma gitti ve bişeyler bakmaya başladım maşallah fiyatlar çok fazla bende çok anlamıyorum bu egzoz olayından işlem felan yaptırmak istemiyorum böyle slip on lar istediğin zaman hemen sökülüp orjinale...
  8. H

Yeni Bir Meslek ?

Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda muhasebe bürosunda çalışıyorum. Fakat muhasebeyi hiç sevmiyorum. Neden bu işe başladınız derseniz lisede muhasebe okumuştum ve geleceği olan bir meslek istiyordum. Üniversitede 2 senelik dış ticaret okudum fakat hiçbişey bilmiyorum. 2.5 sene önce girdim işe...
  9. H

Harbiye Açık Hava Konsteri

Merhaba arkadaşlar yarın Mustafa sandan konserine gidicem harbiye açık hava tiyatrosunda konumu çok iyi bilmiyorum internetten yazınca cemil topuzlu olarak çıkıyor sanırım orası motorla gitmeyi düşünüyordum o yüzden otoparka bilet almadım fakat arabayla gidicem arabayı orada nereye bırakabilirim...
  10. H

Kask Önerisi ?

Merhaba arkadaşlar kask alma arefesindeyim. Bütçem 1200-1300 e kadar. Aslında bütçeyi arttırabilirim fakat kız arkadaşıma da aynı kasktan alıcam :) Kaskta bu sefer mutlaka güneş vizörü istiyorum. Evet güvenlik düşüyor fakat karşıdan güneş vurunca gözlerimi açamıyorum bence bu daha...
  11. H

Pubg Oynayan

Merhaba arkadaşlar, Pubg oynayan var mı aranızda beraber girebileceğim birisi yok hep tek giriyorum sanırım 2 veya 3 , 4 kişilik daha eğlenceli olabilir diye sormak istedim. Çok anlamıyorum malesef bir maçta en fazla 5-6 adam öldürebilmişimdir. :D Genelde ıssız yerlere atlarım çok iyi...
  12. H

Sevilmeyen Konu :D

Merhaba arkadaşlar, Sevilmeyen bir konu hakkında yardım isticem sizden. Umarım linç yemem çok bişey istemicem fakat korkuyorum :P MT 25 abs li 2018 modelden aldım. Motosiklete başlayalı 20 ay oldu bu benim 6. motorum. Toplamda 25 bin km civarı yaptım. Hep motosiklet alırken egzoz u olanlara...
  13. H

Arka Çanta Kuyruk Çanta

Selam arkadaşlar, Bugünlerde kuyruk çantası bakıyorum. Kız arkadaşımın kaskı bende kalıyor ve onu ben yanımda taşımak zorunda kalıyorum. Buluşacağımız zaman çantaya eşyalarını koyup götürüyorum ama zahmetli bir iş kocaman çanta oluyor arkamda. Böyle arka sele üstüne takılan çantalardan...
  14. H

Şimdi Geçmişe Bakıyorum da.....

Ne kadar aptallık etmişim. Bazen düşünüyorum düşünmeye itecek olaylar gelince aklıma geliyor hakket ne cahillikmiş yaptığım. Ben motosikleti açık olmak gerekirse hiç sevmiyordum hiç hevesim yoktu laf söylerdim hep ( hala sövdüğüm motosiklet kullanıcılar var )sonra işe başladım ve bu kazandığım...
  15. H

Sıfır Mı İkinci El Mi

Merhaba arkadaşlar. Ben tekrardan motosiklet arıyorum. :queen: Aklımda Mt25 var fakat ikinci el fiyatları acayip yüksek bu da beni sıfıra itiyor. 23.000 e sıfır alabilirim. Malesef ikinci elde durum 0 dan daha kötü. Siz olsanız ikinci el mi alırdınız yoksa sıfır mı kafam iyice karıştı. Ben...