Hüsamettinn kullanıcısının son içeriği

1. H

Rahat batan arkadaşım için 35 bin tl ye chopper önerisi çift silindir

Arkadaşlar benim çok sevdiğim hayatında aksiyon olmayan bir arkadaşım var ve çocuğa 35 40 45 civarına muayeneli eli yüzü hafiften düzgün bir motor bakıyoruz sizce hangi modeller olmalı chopper bobber cruiser min 250 cc çift silindir yıl marka model farketmez. Not: Kendim hem mekanik elektrik...
  2. H

A2 Ehliyette Kawasaki'nin z500 ve ninja500 modellerinden daha iyi alternatifler var mı?

İyi günler a2 sınıfında güçlü ve legal makine istiyorsanız biraz eskilere dönecek olsakta zamanında nadir de olsa ruhsatta kw sı düşük yazılan 600 1000 cc 4 silindir makineler var ve çoğuda (örenk:cbr600f) bloğu vs sağlam sürdürülebilirlik olarak tatmin eden makineler isterseniz bi onlara bakın...
  3. H

Bandit 600s vs R6

2 araçtan birini almayı düşünüyorum R6 2001 model 09 çıkışlı 41.000 km de fotolarda temiz duruyor Bandit 2004 model 75.000 km de fotolarda temiz duruyor yine Sorum şu mekanikte sıkıntı yoksa 2001 model r6 alınır mı kaç bin km de motor ister kronik sıkıntısı var mı bu modelde. Bandite...
  4. H

Bi Seçim Yap Deseler Hangisi?

Cbr 600 F 2006 model 93 k km 37.500 tl https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-temiz-600f-920744307/detay ZX9R 1998 model 67 k km 30.500 tl https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-yesilimiz-satista-yeni-sahibine-hayirli-olsun-914173327/detay R6...
  5. H

125 cc Uygun Fiyatlı Maxi veya Ortalama Scooter Tavsiye

Kriterler 125 CC olması Uygun fiyatlı olması Maxi veya ortalama bir şey olması uzun yolda rahat ettirecek (marka model fark etmez) Şimdiden teşekkürler
  6. H

125 cc çift silindir öneri.

Konu Başlığı alakasız fakat kendi başlığı altında çok denememe rağmen açamadım. Marka model farketmeksizin 125 CC ÇİFT SİLİNDİR motor önerisi.:silent:
  7. H

Izh Planet 3 alınır mı

Alıp biraz restorasyon ile pedere hediye etmek istiyorum zaten 2 zamanlılarla bi mazisi var sepeti de ver valideyide yanına alır fındık fıstık. Bu motorun parçası bulunur mu stop kapakları vb yoksa örnek veriyorum bi mct den alsam stopu çok sırıtır mı uyumlu bir marka mı farklı motorlarla yoksa...
  8. H

Mitsubishi L200 Invite Yardım!

L200 invite almak istiyorum offroad yapılı olacak ama çok girmem zaten kasası kapalı olacak öncelikle alınır mı ikinci olarak ben bu arabanın neresine bass ve amfi koyabilirim çift kabin arada metal plaka var camda var birbiri ile teması yok nasıl bi yol izlemeliyim?
  9. H

Artık bi sonuca varmak istiyorum Rx1 Evo/Regal Raptor DD 125 e/KTM Duke 125 Abs

Arladaşlar uzun süreden beri bir motor arayışındayım ve malumunuz ehliyet hacim sorunsalı yüzünden 125 lik bakmaya çalışıyorum. Bazen kafamdan er5 veya fz 600 almak gibi çılgınca düşünceler geçiyor fakat ehliyet olmadığı için biraz sıkıntı olacak gibime geliyor çünkü daha geçen pazartesi bir...
  10. H

Yamaha Thunderace 1000 Alınır mı?

Bütçem çok yok,ya hyosung 250 (2012 2015 arası) alacağım ya da yamaha thunderace 1000 (2000) alacağım veya biraz bekleyip 1 2 yıl civarı 2002 2008 arası r1 alacağım. Ömürlük bir motor bakıyorum hyo alırsam 250 lik eninde sonunda değiştiricem ama thunderace veya r1 alırsam değiştirmeyi pek...
  11. H

Cruiser a yeni blok takmak

Regal raptor dd 125 e (çift silindir hava soğutmalı) ye mct 250 blokunu oturtsam sorun olur mu ruhsata isletmeden 2 yil civari binecem sonra eski bloklari koyup motorlari satip regal raptor 250 veya 350 alacam. Bu isi regalin muayeneyi yaptiktan sonra yapacam mct yi cekme belgeli yapicam. Burda...
  12. H

20 bin tl ye motor hasarlı r25 alınır mı?

20000 tl ye motor masraflı r25. Yağsız kalma sonucu motor kucağa alınmış sizce alınır mı? Pazarlık olur demiş 18 e alsam 5 bin tl motor tutsa (daha fazla tutabilir mi) uyguna denk geliyor.4500 tl hasar kaydı varmış 30 binde
  13. H

Regal Raptor dd 125 e mi? Mondial Rx 1 Evo mu?

Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm öncelikle forumdaki ilk konum olacak zaten daha dün üye oldum. Sizin gibi iyi dostların bulunduğu bu forumda bulunmaktan gurur duyuyorum. Foruma katılınca kendimi sanki daha farklı biri gibi tam motorcu gibi hissettim senelerdir buradan bilgi alışında...

Yeni mesajlar