hsyncls kullanıcısının son içeriği

1. H

Kaza Ve Yeni Motor

Öncelikle iyi akşamlar. Çarşamba günü 80 cc lik scooterimle kaza geçirdim. Bir araç ile kafa kafaya çarpıştım. Durum şu motorum bayağı dağıldı. Ön takım bayağı işlem gecirdi. Bende sol ayağımı çatlattım. Haliyle yeni bi motor almak istiyorum. Malesef çok bir bütçem yok 0 japon alamiyorum o...
  2. H

bajaj discover vs hero glamour

Öncelikle iyi akşamlar. Ciddi bir motosiklet arayışındayım. Bu iki modeli arasinda kaldim gibi bajaj belli bi kullanici kitlesine ulasti ama hero beklenen ilgiyi gormedi gibi Alanya da yasiyorum ve ikisininde bayii ve servisi var sizin ekleyebiliceginiz aydinlatabiliceginiz bisey varsa seve seve...
  3. H

eski kasa cbr mi yeni model biseylermi alayim

Çok sayin abilerim kardeşlerim ben bu aralar ciddi derece motosiklet arayışındayim da fikirlerinizi alayim dedim son zamanlarda bajaj discover alayım diye düsünüyordum ama simdi eski kasa cbr da aklimi çelmeye başladi sizce hangisini tercih etmeliyim eski kasa cbr mi daha mantikli olur bajaj...
  4. H

Bi kaç teknik yardim abilerim

Öncelikle hepinize iyi aksamlar 80 cc (normalde 72cc) bi scooter kullaniyorum motorum 2710 km de 2013 model su zamana kadar orjinal lastikleri kullanmistim ama guven vermiyordu pazar gunu lastikleri tubeless lastikler ile degistirdim ama motorsikletimde ozellikle lastik degistikten sonra bi...
  5. H

0 dıscover vs 2. el ybr

Iyı gunler oncelıkle konuyu yanlıs yere actıysam ve de yazım hatalarından dolayı sımdıden ozur dılerım. 3800 3900 gıbı bır butcem var yazın alacgım hayırlısıyla. Alanyada 2.el bu fıyattakı ybr ler hep 15k km uzerınde onun yerıne bıraz daha koyup bajaj mı lasam dıye tereddut ettım sıze danuısmak...
  6. H

beyler consepte 1000rr

http://www.motoron.com.tr/FotoGaleriDetays.aspx?ID=115 concept mıs bakın bı cok degısık ya
  7. H

mondıal drift mı motoran cbs 150 balancer mı ?

ıyı aksamlar bu aralar motosıklet arayısındayım 3500 gıbı bı butcem var. bu ıkı motosıklete plaka dahıl 3300 dıyorlar ıkısını dayanıklılık yakıt tuketımı (malum ogrencıyız) parcası sorunları vb. gıbı konularda aydınlatırmısınız hangısını secmelıyım. sıfır ıstıyorum bu yuzden ıkısı arasındayım...
  8. H

logo tasarım

ıyı gunler sevdıgımız bırseyle ılgılı logo yapmam gerekıyor odev gıbı yanı bende motosıkletı sectım mesela bı motosıklet gurubu ıcın kaska ve ya motosıklete yapıstırmak ıcın logo yapmam lazım bunun ıcın bı program falan varmıdır yapabışıcegım. vede sızınde onerılerınız varmıdır yapabılıcegınız...
  9. H

cb 125e-ybr 125 esd-apache rtr 150

iyi aksamlar motosiklet arayisindayim cinlilere bile baktim ama sonunda yine bu uc modele dondum ikinci elde olsa bunlardan birisini alicam bu uc motosikleeti karsilastirabilirmisiniz kullanimi yakiti ozellikle sorun +/-lreri birbirine gore yardimci olurmusunuz ikinci el almayi dusunuyorum...
  10. H

falcon (çelik) motor SK 150 - Sport

bu motosıklet hakkında bılgısı olan benı bılgısı olan var mı marka hakkındada bılgı lazım teknık ozellıkler; Motor Tipi Tek Silindir - 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı Hacim 149.4 cc Max. Güç 8500 d/d - 9.00 kw - 13 Hp Max. Hız 140 km/h Vites 5 Vites Manuel Ateşleme CDI / Elektrikli Marş /...
  11. H

salcano wolf mu mondıal drıft mı?

ıyı gunler uzun zamandır motor arayısındayım en son olarak bu ıkı modelde karar kıldım ama sızlerede danısmak ıstedım yamaha ya hondaya para yetmıyor bu ıkı modele aynı fıyatı verdıler karsılastırma yaparsak hangısı daha ıyı olur omru kullanısı saglamlıgı yakıtı vb. durumlarda sımdıden tesekkurler.
  12. H

arora ar125-48 yebere yardım

ıyı aksamlar bu motosıklet hakkında bılgısı olan varmıdır acaba 2013 modellerıne 3450 tl ıstıyolar ıkıncı el ybr al dıceksınız ama taksıt falan yapmıyorlar ve km ler yuksek oluyor malesef bu model ı buldum kasa aynı 137 cc sanırım yakıt tuketımı +/- lerı hakkında bılgı verebılıcek olan var mmı...
  13. H

kanuni windy s 125 vs. mondial mh 125 drift

sayin yasitlarim ve abilerim iyi aksamlar motosiklet alma surecinde birisiyim ve kararsizim butcem simdilik bunlara yetiyor bu iki motoru yakit konfor sorunlari +/- leri yonunden karsilastirirmisiniz ogrenciyim aslinda spor gorunuyo drift cok guzel ama yakiti 3-3.5 falan diyolar windy s daha...
  14. H

yeni model bajajlar ne zaman geliyo

merhaba iyi gunler ben motosiklet ve ehlieyet alma arefesindeyim bi kac motosiklete baktim ama sonradan bajaj in gelecegini ogrendim aralikta bayii toplantisi var diye duydum forumdan 2014 basinda satisa sunulucak dediler ama fuar var onu mu kasteddiler acaba ben ocak saniyordum ama ilk olarak...
  15. H

motoran cbs 150 balancer cok kararsizim yardimlariniz

sayin buyuklerim abilerim yasim 17 ve yakinda ehliyet aliyorum son zamanlarda pek sik konu acmaya basladim ama cok kararsizim cb istiyordum butce yetmedi drifte baktim yakit cok lifan emisol cok begendim alanya bayisi getiremem uretmiyolar falan dedi salladi beni simdi motoran cbs 150 balancer i...