hsnkzyrt kullanıcısının son içeriği

1. hsnkzyrt

Sahibinden Bakımlı Honda CB125E

Motosikletim resimlerde göründüğünden farklı herhangi bir arızası kusuru yoktur tüm bakımları zamanında yaptırılmış gidişiyle duruşuyla emsallerinden çok daha güven veren bi motosiklettir. Satmamın sebebi artık cc yükseltmenin vaktinin geldiğini düşündüğümdendir. Alacak olan arkadaşa şimdiden...
  2. hsnkzyrt

Yardim lazim hemen aklima siz geldiniz :)

http://r1305.hizliresim.com/19/b/my2h4.jpg Arkadaslar iste motosikletimin selesini resimdeki gibi yapmak istiyorum ama nasil yardimci olabilecek var mi ?
  3. hsnkzyrt

Başlangıç için ideal motor Honda CB125E

buyrun arkadaşlar işte benim ilk tanıştığım motor benim için çok hayırlı oldu ona çok iyi baktım malum ilk motosikletim el üstünde tuttum her zaman şimdi cc büyütmek için satıyorum daha önce motosiklet sahibi olmayan arkadaşlar için gerçekten çok kullanışlı bi makina hemde ekonomik. Km: 6130...
  4. hsnkzyrt

Street Moto

arkadaşlar merhaba benim sorunum ve sorum şu.. şuan honda cb125e motosiklet sahibiyim motorumdan gayet memnunum ancak benim içimde hep bi street moto hastalığı var ya ama dediğim tip adam akıllı bi motor bulamıyorum nerdeyse hepsi çinli çinli olmayan duke var oda çok pahalı şöyle orta halli bi...

Yeni mesajlar