Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar herkesin bilmesinde bir sakınca yok ilk mahkeme malum geç duyuruldu ve katılım az oldu.Bu mahkemede bütün duyuruları bizzat kendim yaptım ve 1 hafta öncesinden bana haberi geldi tarihin ve hemen tüm forumlara facebook taki tüm gruplara anında bildirdim.Gönülleri bizlerle olanlar...
Sarp Erem için 23 Ocak 2008 Çarşamba sabah 9:30da tüm motorcular Sultanahmet Adliyesinde toplanıyoruz...
Tüm motosiklet kullanıcılarını ve motosiklet dostu arkadaşlarımı Sarp Erem için Çarşamba günü işyerlerinden 2 saat izin alarak Sultanahmet adliyesinde olmaya davet ediyorum.
Sarp Eren...
13 Ekim günü Beşiktaş'ta iki farklı taksi tarafın' dan insanlık dışı bir şekilde ölüme terk edilen motosiklet sevdalısı Sarp Erem için Sarp EREM e destek verecek 1 milyon motorcudan fazlası olmalı..! http://www.facebook.com/group.php?gid=6902038459 adında grup kurdum.
28 Kasım günü Sarp Erem...