hotbiber3 kullanıcısının son içeriği

1. H

volt/amperden anlayanlara ufak bir soru

iyi akşamlar kışın yatan motosikletimin aküsünü şarj edebilmek için bir şarj cihazı aldım cihazın üstünde 2 adet switch var bunlar 6 volt ve 12 volt aküm ise 12 volt 7 Ah elektrik parametrelerini tam olarak bilmediğim ve tehlikeye mahal vermemek için bir bilene danışmak istedim KAÇ SAAT ŞARJ...
  2. H

Ön-Arka Dişli konusunda yardımcı olabilecek bir site buldum

Merhabalar, dişli değişimi ve performansa etkilerini araştırırken bu siteye denk geldim http://sprocketcalculator.com/ ''current'' yani şu anda sahip olduğunuz dişli değerlerini girdikten sonra yeni düşündüğünüz dişli değerleri de ''new'' kısmına girince size azalıp çoğalacak tork ve hız...
  3. H

Hava Durumu ve Motosiklet üzerinde hissedilen sıcaklık değerleri ?

Merhabalar, malum kış aylarındayız şahsen ben uzun yollara hasret kaldım, camdan bakışıyoruz motosikletimle :pale: motosikletle seyahat halindeyken hissedilen sıcaklık hakkında fiziksel bir bilgisi ve ya fikri olan varsa fikirlerini almak istiyorum örneğin: 10 derecelik bir havada ortalama 70...
  4. H

İzmir veya Buca motosiklet tamircisi önerisi?

Merhabalar, Bucada yaşıyorum Buca tercihim olmak üzere İzmirde kaliteli hizmet ve müşteri memnnuniyetine önem veren bir tamirci arıyorum bakım yaptırmak için şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, iyi forummlar.
  5. H

Muallakta kalan sigortasız satış

Geçen yaz aylarının sonunda aldığım pek binemediğim scooterıma fırsat bulup sigorta yaptıramadım, binemediğim ve memleketten getirmem zor olduğu için satışa çıkardım. Orada bir müşteri buldum ancak ben de ruhsatın noterde alınan sayfaları sigorta yaptırıp tescil alamadığım için yok, bu durumda...
  6. H

yeni alınan motosikletle sigorta yapmadan yola?

merhabalar pazartesi veya salı günü çanakkaleden bir motosiklet alacağım allah nasip ederse fakat öğrenci olduğum için sigortasını aynı gün yaptırmam imkansız ucu ucuna yetiyor param 10 veya 15 gün sonrasına elim rahatlayacak sıkıntı şu ki Edremitte oturuyorum yani yaklaşık 150 km var arada ben...
  7. H

Motor stop etmiyor !?? Yardım ve önerileriniz bekliyorum

Videoda olduğu gibi motosiklet elektrik düğmesini kapatmama rağmen stop etmiyor sebebini anlayabilmiş değilim.2 hafta önceye kadar 1.5 ay süredir yatıyordu normal şekilde çalıştı ancak devri 4 binden aşağıya düşmüyordu ustama götürdüğümde gaz kelebeğinin contasını değiştirdi sorun kalktı gibi...

Yeni mesajlar