hortumcu35 kullanıcısının son içeriği

1. H

iridyum vizör vs. siyah vizör

arkadaşlar aralarındaki farklar nelerdir. mesela hangisi gece daha rahat görüş sağlar internette çok bilgi bulunmuyor iridyum vizör le ilgili dün de açmıştım bu başlıgı ama fazla katılım olmadı. iridyum vizör hakkinda bilgisi olanlar yazabilirmi
  2. H

iridyum vizör

Merhaba arkadaslar. mt revenge kask icin iridyum vizör alicam. bu vizör ile ilgili internette pek bilgi yok. aksamlari nasil olur görüş bakimindan siyah vizöre kiyasla konu hakkina bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim
  3. H

ybr125 vites hakkında

evet arkadaşlar şimdi motorda 1. vitesten 2. vitese atarken bazen sıkışıyo hiç geçmiyor vites aşırı zor geçiyor genelde yağ gibi akıp 2 ye geçiyor bunun nedeni nedir motorun sıcaklıgıyla alakalı oldugunu sanmıyorum çunku yeni çalıştırdıgımdada rahat geçiyo bilgisi olanlar yardım edebilirmi
  4. H

michelin pilot street

evet arkadaşlar sahibi oldugum pilot street lastikler asfalttanmı bilmiyorum deli gibi kayıyor motor ybr 125 öncesinde scooterim da dandik kış tekerlekleri ile daha güvenli hissediyodumm virajlarda olsun yagmurda olsun ama bu pilot streetler kışın güven hissi vermiyo gibime geliyo. ayrıca...
  5. H

YBR 125 GAZ KOLU SERTLİĞİ

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Sahibi oldugum 2013 model ybr'nin gaz kolu sert bunun nedeni nedir.Benim yapabileceğim bişey midir. yardımlarınızı bekliyorum
  6. H

YBR trafik sigortası

Arkadaşlar merhaba. Yeni 2013 model yamaha ybr 125 aldım *zorunlu trafik sigortası 350tl civarlarında fiyat aldım :pr: Yakın bi zamanda zorunlu trafik sigortası yaptıranınız varsa bilgilendirirseniz sevinirim
  7. H

EKİPMAN ALICAM ÖĞRENCİYİM ACİL YARDIM

Yaklaşık 1.5 senedir scooter kullanıyorum ve artık vitesli motora geçme zamanı geldi diyip yamaha ybr 125 ile giriş yaptım. Bütçe kısıtlı 300 tl ye kadar bi ceket 200 tl ye kadar bir kask ve 100-120 tl aralıgında kışlık* eldiven arıyorum. önerileriniz benim için değerlidir

Yeni mesajlar