Hope77 'in en son etkinliği

• H
    Hope77 , RKS Reale 125X Mi Voge SR1 Mi alınmalı ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba. Ikinci el alırken zaten uyguna alacağın için cok km yapmazsan çok zarar etmezsin. Km fazla olursa kimse yanaşmıyor ama çine...
  • H
    Hope77 , Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dava konusuna epey kafan takılmış sanırım. Noterde devrin olduğu kağıdın bir kopyasi elinizdeyse orada zaten motoru hali hazırdaki...
  • H
    Hope77 , Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben alıcıyı kabahatli buluyorum bu durumlarda çunku her motor kullanan mekaniği hakkında bilgi sahibi olmak zorunda değil. Bende eski...
  • H
    Hope77 , RKS Blackwolf 250 nasıl ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam ben şahsen çin motor kullanımına karşı değilim bütçe meselesidir sonuçta. Ama çinli alınacaksa daha çok denenmiş ve piyasada...
  • H
    Hope77 , Maxi Scooter Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kymco downtown 250i kullanıcısıyım bende. Oldukça memnunum. Isterseniz bir göz atabilirsiniz baykuş kasa aşırı konforlu gerçekten.
  • H
    Hope77 , Şehir içi scooter arayışı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Benim bakım harici bir isim düsmedi hocam. Ama parca sorunu yaşayan görmedim. En kötü hazırda bulunmasa bile siparisle geliyor. Zaten...
  • H
    Hope77 , Şehir içi scooter arayışı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba. Kymco downtown 250i kullanicisiyim ben 1 seneyi geçti. Oldukça memnunum forzadan daha konforlu geliyor bana. Deneme motorları...