Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 r25im için bir türlü klips bulamadım maliyeti 10kuruş olan klipsin tanesine serviste 20tl çekiyorlar. Yabancı alışveriş sitelerinde çok ucuz 10 tanesi 8tl ama 30-40 gün beklemem gerekiyor.Bana hemen lazım Elinde olup parasıyla yollabilecek birisi varsa memnun olurum.
https://www.motomax.com.tr/securage-guardian-kesilmez-zincir-kilit-16x200-11430
Linteki dün alacağım kilit 1300 tldi yüzde 50 indirim oldu için 640 tl ile dün bu fiyattan satılıyordu bugün baktım
kilit 950 lira olmuş şasırdım normal fiyatınıda 1900 lira yapmışlar yazıktır günahtır ...
R25 im için koruma takozu arıyorum... serviste 500 tl gibi bir fiyat çektiler....
bana çok geldi n11 de 6lı koruma takozları 220 tl gibi bir fiyat orlardan alsam işimi görür mü ya da önerebileceğiniz takoz varmı?
Bu takoZları kendim takabilirmiyim?yardımlarınız için teşekkürler
Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi arkadaşımın R25 beyaz 2017 model motoru çalınmıştır. İstanbul gültepe çivarların plakası 34 ALL 258 dir...
Gören duyan bu numarayı aramasını rica ediyoruz....
0542 667 93 57
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
Selamun Aleyküm bütçem kısıtlı r25 almayı düşünüyorum ama 2019 yeni r25 kasalarını geleceğini duydum acaba beklemeliyim mi yoksa eski kasa almalımıyım fiyattan artış ya da düşüşler olurmu ?
Bu yüzden bekliyim mi almalıyım mı aldıktan sonra fiyatlar düşerse almamın anlamı yok ya da yeni kasaları...