hlilcay kullanıcısının son içeriği

1. H

Pcx ön takımdan(?) gelen gurultu gibi bir ses.

Canınız sağolsun. Teşekkür ederim ilgi ve yardımınız için. İyi forumlar.
  2. H

Evet haklısınız. Peki kendi çapımda ufak bir tespit imkanım var mı? Çünkü 2 ses içinde servise gittiğimde çok umursanmadı, normaldir diyip geçildi.
  3. H

Hocam hayır öyle bir his yok. Biraz araştırdım ve betimlemeye çalıştığım ses amortisör takozundan gelen sesle çok aşırı benziyor. Sorun bu olabilir mi? Ayrıca bunun dışı bir şey daha sormak istiyorum. Geçenlerde büyük bir çukura girdim ve o günden sonra hafif lakalı yollarda motorun ön...
  4. H

Hocam kablonun yapabileceğini sanmıyorum. Kalın bir ses çünkü.
  5. H

Motorun ön takımının olduğu yerden ön freni sıkıp yavaşlarken veya motor sabit haldeyken gidonu ileri geri yaptığımda karın gurultusu gibi bir ses geliyor. Servise götürdüm. Götürdüğüm zaman kazalıydı değişecek plastik aksamlar vardı plastikten geliyor dediler. Onlar değişti fakat ses gelmeye...
  6. H

Honda PCX 125 arka disk fren ses çıkarması

Bugün yağ çözücü sıktım. Biraz sesi kesti birkaç km sonra tekrar gelmeye başladı.
  7. H

Honda PCX 125 arka disk fren ses çıkarması

Arka freni sıkınca disk frenin şu meşhur sesini çok az şekilde çıkarıyor ama duyuluyor. Motor daha 250kmde bu kadar yeniyken çıkması normal mi? Nasıl çözebilirim? Bana en yakın yetkili servis şuan gidemeyeceğim kadar uzakta ve ehliyet almama daha 1 ay var.

Yeni mesajlar