Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilan numarası : 448274163
2015 model 27600 km de kazasız boyasız temız kullanılmıs
raceblue rengınde
sag tarafta depo uzerınde oldugu yerde park
halınde dustugu ıcın basparmak buyuklugunde ufak bır gocuk vardır
baska da bı sıkıntı yok makınesı canlı zorlamadan kullanılmıs dosta
gıdecek...
arkadaslar bır suredır boynumda agrılar vardı ve son on gundur siddeti cok arttı ben motorda ruzgar aldık tutldu herhalde deyıp kas gevsetıcı ve agrı kesıcıler kullanıyordum ama care olmadıgı gıbı gıderek agrılar arttı. en sonunda dun doktora gıttım ve mr cektırıp fıtıgı teshıs ettı dırek...
arkadaslar fuarı gezerken rahat etmemız acısından kaskı montu dızlıklerı koyabılecegımız kılıtlı dolap veya vestıyer tarzı bı hızmet varmı bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım zira ıcerısı cok sıcak oluyor ve elde kask mont cok sıkıntı oluyor ...
arkadaslar pulsar 200 ns kullanıcısıyım 600 luk 4 sılındır makıneye gecmeden soyle ara bır makına kullanıyım dıyorum cokda ayrıntılı bılgıye ulasamadım yardımcı olursanız sevınırım.
ktm 390 duke kullanıcıları veya bu motor hakkında bilgisi olanlar bu arac hakkındakı olumlu olumsuz yorumlarınız...
arkadaslar bu sene her sene oldugu gıbı ( ıstanbul ıcın ) bagdat cad. sürüs yapan gruplar olacakmı..veya istanbulda ne gibi organızasyonlar olacak bilgi paylasalım lutfen... butun motosıklet grupları yapacagı oragnızasyonları duyursun katılmak ısteyenler olabılır ... hava surus ıcın uygun...