hkn1er kullanıcısının son içeriği

1. hkn1er

Kışlık eldiven hakkında...

Hah Ahahaha sana bir şey diyeyim mi yapma dediğin herşeyi yapmışım 🙃 o zaman burdan scoyco yetkililerine sesleniyorum Beyler kusura bakmayın hata bende. Ne diyelim o zaman diğer eldivende tavsiyelerini uygulayacağım 1770402941 Yeni motorumda mutlaka olacak dostum sağol 1770403454 Abi hafta...
  2. hkn1er

1770383027 Islanıyor,kuruyor,kokuyor. Elle temas halinde sürekli o yüzden yıkama ihtiyacı hissediyorum. He yıkanmazsa nasıl temizleyebilirim tavsiyelere açığım ama şu konuşma şekliyle yazdım sildim dedim. Sizin Eldiven temizleme tavsiyeniz nedir?
  3. hkn1er

Honda Honda sh 125 bilgi paylaşım

teşekkür ederim. 15 20 gün sonra honda alpte çantalı versiyonunu neredeyse aynı fiyata verdiklerini duydum bi ufak cız etti içim sağlık olsun dedim :)
  4. hkn1er

he anladım. 2 saatte bir şey olmaz herhalde. deneyeceğim 1770371735 yazdım yazdım sildim düzenledim. en sonunda sildim.
  5. hkn1er

Evet sanırım bende bir sonraki motorumda mutlaka elcik ısıtma taktıracağım. 1770329215 Allah Allah. Evet abi o tarz eldivenler eli ısıtıyor. Beylikdüzü Ağva arası sık sık giderim abi 140 km. Mutlaka deneyeceğim. Kesin faydası olacak bence.
  6. hkn1er

14 bin diyor. siz memnunsanız hakkını veriyor demektir.
  7. hkn1er

ben ince yürüyüş eldiveni giyiyorum. aşırı soğukta yine üşütüyor. geçen sene dioyla biniyordum da hızdan farkeder desem bu senede sh 125 le biniyorum :) 1770284337 biraz bakındım ama tam bulamadım. link rica edebilir miyim zahmet olmazsa
  8. hkn1er

Selamlar herkese Geçtiğimiz sene aldığım Scoyco marka kışlık eldivenim bu sene parmaklarımı aşırı üşütüyor. Biliyorum belki çok üst düzey bir marka değil ama aldığım zaman çok memnundum. üşütmüyor,su geçirmiyordu. çok sık olmasa da yıkarım acaba bu mu deforme etti? Burdan da yola çıkarsak 5 6...
  9. hkn1er

Honda Honda sh 125 bilgi paylaşım

11 kasım 2025'ten bildiriyorum :) Doğubatı Honda'da nakit alımda 165 bin liradan veriyorlar. 1 adet siyah renk edindim. çantaya 35 dediler "oha" dedim. tabi "oha" demedim,sadece buraya yazılabilecek şeklinde yumuşattım. artık bende sh 125 kullanıcısıyım. güncelleme yapacağım.
  10. hkn1er

Dio'dan SH125'e geçiyorum

Evet bende öyle tahmin ediyorum. bakalım salı günü güncellemeyle dönüş yapacağım buraya
  11. hkn1er

hayır artık kuryelik yapmıyorum. evet neredeyse birbirinin aynı modeller. dioda saat yok sh da var mesela son derece teknolojik bir hamle bence. ikisin de de 4'lü uyarı ışığı hala yok. bu da benzerliğinin başka bir kanıtı:) 1762597234 teşekkür ederim. her iki modeli de kullandıysanız sizden de...
  12. hkn1er

Mutlu hafta sonları diliyorum tüm foruma. 12500 km'de 4 aylık kuryelik döneminde yorulduğunu düşündüğüm ( belki de bahane arıyorum bilmiyorum :) ) Dio'mu " ulan hazır nakitte kampanya var,aslında hedefim forza'ydı ama hem motoru yenileyeyim hem teknolojik Dio'ya bineyim " diyerek değiştirmeye...
  13. hkn1er

Medley'e Veda, Forza'ya Merhaba. (Bu sefer balık baştan koktu.)

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
  14. hkn1er

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

teşekkür ederim. arkadaşımla 2 dio benzinlikte durmuştuk,yanımıza bir triumph yanaşmıştı böyle bir makine olamaz. hayran kaldım.
  15. hkn1er

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Gerçekten muhteşem görünüyor. Böyle bir şey alsak mesela sonrasında parça bulabiliyor muyuz ?