Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve yardımınızı almak istiyorum. benm boyum 1.90 kilom 100 biraz iri yapılıyım ve bu geçiş motorlarını falanda çok kullandım yanlız şuan 600 lük 4 silindir bi makina almak istiyorum 14.000 binliram var fakat her biniğim motor altımda bisiklet gibi kalıyor...
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve allahın izniyle bir motor almayı planlıyorum bu konuda sizin yardımınızı istiyorum 13 bin lira param var ben gsr 600 düşünüyorum ve atik motorlar herzaman hoşuma gidiyor ama beni şüpelendiren şey kasası benim boyum 1.90 ve 100 kiloyum fizik olarak baya...
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve allahın izniyle bir motor almayı planlıyorum bu konuda sizin yardımınızı istiyorum 14 bin lira param var ben gsr 600 düşünüyorum biraz hız düşkünüyüm ve atik motorlar herzaman hoşuma gidiyor ama beni şüpelendiren şey kasası benim boyum 1.90 ve 100 kiloyum...