heslanoglu kullanıcısının son içeriği

1. heslanoglu

Motosiklet önerisi olan var mı ?

bakayım hocam ona da
  2. heslanoglu

Açıkçası PCX ile aklımı aldınız hocamlar, bütçemi 160 bine çıkardım temiz bir 5500 kmde 2024 model bir pcx ilanı buldum kazasız ufak 2 çizikli muhtemelen onu alacağım yarın anlaşırsak teşekkür ederim neredeyse mondial alıyordum :))
  3. heslanoglu

hocam peki kaç model ve kaç binde ise alınır ?
  4. heslanoglu

İşe gidip gelmelik arada gezmelik yakın yerleri bir motosiklet istiyorum. Mondial ressivo 125 i beğeniyorum youtubeda kötü bir yorum yada video görmedim bilemedim kararsızım
  5. heslanoglu

Scooter tarzında istiyorum şimdilik işe gidip gelceğim sıkıntı çıkarmayacak türden bişey olması yeterli biraz daha birikim yapınca daha iyi bişey alırım diye düşünüyorum.
  6. heslanoglu

130 k bütçem var alınabilecek motosiklet öneriniz var mı ? Scooter tarzında istiyorum mümkünse 125 cc veya üstü olabilir şimdilik işe gidip gelceğim sıkıntı çıkarmayacak türden bişey olması yeterli biraz daha birikim yapınca daha iyi bişey alırım diye düşünüyorum. Mondial ressivo 125 nasıl ?
  7. heslanoglu

istanbul başakşehirden selamlar

ilk motorumu aldım çok heyecanlı ve keyifli şimdilik 50 cc 80 e çevirdim. biraz bu motorla pratik yaptıktan sonra cc yükseltmek istiyorum. nasıl ilerlemeliyim? hangi motorları tercih etmeliyim? genelde istanbul içi kullanacağım ama kamplara da gidiyorum bazen şehir dışına ve yakın illere...

Yeni mesajlar