hesher kullanıcısının son içeriği

1. H

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

Ulaşılabilir motorların güzel gözüken modellerinin tamamında aynı durum mevcut 450sr özelinde bir durum değil. Ama bence Bajaj kullananlarda bu durum yok çünkü Bajaj görüntü itibariyle bu arkadaşlara hitap etmiyor. Belki ns125 ns200 alanlar arasında vardır ama ben dominar kullanıp apaçilik yapan...
  2. H

A2 Ehliyeti ile geçiş motoru tercihim ne olmalı? R25 / R3 / CBR500R

Uygun bı bajaj alıp geçin bence zaten 1 yıl diyorsunuz R25 ömürlük kullanılır ama kesin A ehliyet isteyen motora geçiş yapılacaksa paranızı zamanı gelene kadar yatırım yaparak değerlendirin.
  3. H

Ters Yönde Kaçtı, Polis Düşürerek Durdurdu! O Anlar Kamerada

Ters yönde, yaya kaldırımında gidenin ehliyeti alınmalıdır. Videodan gördüğüm kadarıyla arkadaş neden tersten gidiyor belli değil, sadece bir iki araba kamerası tarafından çekilen görüntüler var. Mahalle arasında tersten girmiş olabilirsiniz o sorun olmaz ancak otobanda ters yöne gitmekle...
  4. H

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Motorcu hatalı tabiki de. Önceki haftalarda yine aynı tarz bir video çıkmıştı. Sen o hızda motoru kaydiracak kadar bilmiyorsan, fren yapmayı son saniye düşünüyorsan kullanma kardeşim ya da patates çuvalı gibi otur düz git. Ben de yağmurlu havalarda çok yavaş sakin kullanıyorum, yağmurlu...
  5. H

İlk Motor Tavsiyesi

F250 kullanıyorum güzel ama 2. Eli yavaş ona göre satın alın. Ayrıca gidon açısı da dar bilginiz olsun. N250 de bakabilirsiniz bu f250 ve n250 yağ soğutmalı ve 5 vitestir. 200 olan modeller de 6 vites ve su soğutmalıdır. 110-120ye kadar rahat yolculuk yaparsınız sonrasında sıkıntı oluyor. 140...
  6. H

İlk Motor Tavsiyesi

125lik alma sırf Honda yazıyor diye. A2 ehliyet almışsın en azından 200 250 cc modellere bakmanı tavsiye ederim. Bu bütçede de zaten Bajaj dışında pek motor yok. Cf moto ile ilgili de şu bilgiyi paylaşayım konudan alakasız; Çin'de motorsikletin var diyelim motorsiklet 13 yaşına geldiğinde veya...
  7. H

Bir acemiye önerilebilecek scooter veya naked modeller ve tavsiyeler.

İki kişi olacağı için dominar250 önerebilirim. Bende f250 kullanıyorum ama bence dominar artçı olacaksa daha iyi olur. Motorun ağırlığına alışana kadar tek başınıza kullanmanız gerekiyor öteki türlü kötü durumlar yaşanabilir.
  8. H

kaza yaptım :(

Polisler genelde bu tarz tramvay yolundan gidiyor, bunu gören vatandaş ben neden gitmeyeyim diyor. Motorsiklet var altınızda bir de kaldırımdan ters gidin yoksa eksik kalır.
  9. H

Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

Satış rakamları 2 haneli olacak modelleri adamlar neden getirsin ? Hayrına mı satış yapıyorlar ülkenin durumu ortadayken. Japonya'dan gelen ürünlere ek vergi kalkarsa getirirler. Onun dışında Honda Türkiye'de açılacak fabrikada parça birleştirme yoluyla vergiden muaf olmayı da planlıyor olabilir.
  10. H

Neden oldu?

Taksiciyle alakası yok trafik okumayı öğrensin arkadaş. Ayrıca 20-30la yavaş gelmiş son anda freni mi bırakıyor anlayamadım. Bazen motor duracak sanıp öne gittiğimiz oluyor ona kapıldı herhalde ya da sağa sola anlık bakarken önüne bakmadığı için girmiş. Görebiliyorsanız öndeki aracın önündeki...
  11. H

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Cf motonun Türkiye'de gram değeri yok gördüğüm kadarıyla. 675r modelini getirsin insanlar kaliteli motora binsin isterim de adamlar da getirmiyor vergi dilimi var diye.
  12. H

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Polisler ve araba sürenler yapıyor da genel motorsiklet camiasında okadar olduğunu düşünmüyorum.
  13. H

Bese girmek mantıklı mı

Tes kısaca ülkemizdeki dayatılan birçok vergiden farksız. ÖTV denen ucubenin zaten açıklaması bile yok aynı şey benim gözümde. Tasarruf zorla dayatılamaz asgari ücret alan kişiden kesilmesi de ayrı birşey.
  14. H

Bese girmek mantıklı mı

Arkadaşlar iyi konulara değinmiş altın fonları vs ama bes dediğimiz şeye insanlar devlet katkısı var diye giriyordu. Devlet katkısı %20ye düşürüldü. Öncesinde %40 seviyesindeydi. Ayrıca sözleşme gereği 3 yıldan erken çıkarsanız aidat haşırt oluyor en az 3 kalmak gerek. Devlet katkısının da...
  15. H

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

250sr işinizi görmüyor mu ? Diğer alacağınız modeller vitesli olacaksa zaten aşağı yukarı aynı motorsiklet olacak. 250sr satıp scooter alacaksanız mantıklı onun dışında muhtemelen 250sr satarken zarara uğrayacağınızı da hesaba katarsak gidip de bajaja geçmenize çok gerek yok tek artısı parça...

Yeni mesajlar