hergele93 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yelek İçin İsim ve kan grubunun Yazılı olduğu cırt bantlı isimlikler

Merhaba Arkadaşlar bu konuyu belki benim gibi MT grubunun yeleklerinden alan arkadaşlar vardır ve isim soyisim ve kan grubunun olduğu isimlikler den isteyen arkadaşlar ile buradan istek toplayıp adet bilgisi paylaşırsanız Mt forum yöneticilerinin desteği ile toplu olarak yaptırabiliriz çünkü tek...
  2. H

Kişiye Özel Deri Anahtarlık İsim Plaka Yazılır

Adınıza, Sevgilinize, Ailenize, Dostunuza ve Sevdiklerinize Çift Taraflı ve Kaliteli Anahtarlıklar! Kişiye Özel Anahtarlıklar Sevdiklerinizin İsmini Söyleyin Yazalım ... Her an Sevdiğinizin İsmi Avuçlarınızda Anneniz , Babanız , Sevgiliniz, Çocuğunuz Aklınıza Kim Geliyorsa .. Paslanmaz...
  3. H

SPY 5000M Çift Yönlü Alarm

Kendi motorum için almıştım fakat bulunduğum yerde çocuklar fazla olduğundan alarm ile çok uğraşıyorlar o yüzden alarmı 1 ay kullanamadan çıkarmak zorunda kaldım. Bu yüzden alarmı satmak istiyorum Alarm çiftyönlüdür hem açalar hem de kumandaya haber verir internettn ve forum sitemizden...
  4. H

Sj 4000 Motosiklet alarmı satılık

Kendi motorum için almıştım fakat bulunduğum yerde çocuklar fazla olduğundan alarm ile çok uğraşıyorlar o yüzden alarmı 1 ay kullanamadan çıkarmak zorunda kaldım. Bu yüzden alarmı satmak istiyorum Alarm çiftyönlüdür hem açalar hem de kumandaya haber verir internettn ve forum sitemizden...
  5. H

Bursa dan Selamlar

Merhabalar MT ailesi Benim Adım Orkun KONDUR 20 yaşındayım ve Öğrenciyim Bursa nın Karacabey ilçesinde oturuyorum 5-6 senedir motosiklet sevdama hele şükür bir mondial 125 mh drift alarak başladım. Aranıza katıldığıma memnunum çünkü sizlerden öğreneceğim çok şey var inşallah en yakın zaman da...