Helios kullanıcısının son içeriği

1. Helios

Motor Alacağım Arada Kaldım

Merhaba arkadaşlar 2014 yılından beri motosiklet sürüyorum farklı bir tarz denemek istedim ve racing e geçicem 15.000 civarı bir bütçem var bu zamana kadar çinlilerden çok çektim adam akıllı bir motorum olsun istedim İkinci el alıcam Boy 1.70 *Bajaj pulsar 200rs Tam racing gibi gelmedi bana...
  2. Helios

MOTOR TAKASLI RC PROFOSYONEL OFF ROAD ARAÇ

Merhabalar umarım doğru yere açmışımdır link paylaşmak yasakmı bilmiyorum yasaksa kusura bakmayın ben bir chopper motor alıcam Ramzey QM250 düşünüyorum eskiden elimde vardı satmak zorunda kaldım şimdi ise tekrar alıcam ...
  3. Helios

Ramzey qm250 yedek parça

Merhaba arkadaşlar benim ramzey qm250 marka model bir motorum var fakat eksik parçaları var buna internet üzerinden hemen hemen her parçayı hangi siteden bulabilirim şimdiden teşekkürler.
  4. Helios

Ramzey qm250 sağ sinyal sorunu

Öncelikle merhabalar ramzey qm250 marka motorumun sol ön arka sinyalleri normal bi şekilde çalışıyor sis görevindede normal çalışıyor fakat sağ ön sinyal farı ,sis görevinde normal çalışıyor fakat sinyal vermeye çalışınca arka tarafın çalışmasına rağmen ön sağ sinyal vermiyor nedendir acaba ?

Yeni mesajlar