HE1SENBERG kullanıcısının son içeriği

1. H

Yatan Motora Sezon bakımı

4 aydır yatan motor. 250CC su soğutmalı 5bin km motor. yani lastikler takılacak. gergi zincir ayarı. debriyaj ayarı. yağ filtresi temizliği. hava filtresi. buji. yağ değişimi. kontrol edilecekler rulmanlar fren balataları
  2. H

sitede motosikleti devrilmiş bulmak

kapalı site, kamera yok. giren çıkan belli. apartman balkon altında duruyor, kimseye zararı yok, ölü yer. 250cc 150kg motor. yan ayak üstünde düz beton zeminde. ayak olan taraf duvar. Site kapıcısı devrilmiş bulmuş motoru. çocuk yapmış olamaz çünkü öyle üstüne çıkarken inerken düşmez. sağlam...
  3. H

Elektrik kablosunun üzerinden geçmek

Boru gibi mavi kalin bi kablo. Motor cross. Alıştık herşeyin ustunden geçmeye. On teker direk kaydi attı. Acı tecrübe. Direk yeri öptüm. Sol diz ve sağ basparmak kırık. Hiz 40 Deri Eldiven parçalandı. Tech90 kask vardı 15k oldu. Tamamı cross. 3 yildir. Yas 35 Ayık olun. Sezonun son günü...
  4. H

Kawasaki KawasakiKI KLX150BF

KAWASAKI KLX150BF Type Air-cooled, 4-stroke Single Displacement 144 cm³ Bore and Stroke 58.0 x 54.4 mm Compression ratio 9.5:1 Valve system SOHC, 2 valves Carburettor Carburettor: Keihin NCV24 Ignition Digital DC-CDI Starting Electric Lubrication Forced lubrication, wet sump...
  5. H

Chest Guard + Boyunluk

Aldığım ürünleri kullanmaktan vazgeçtiğim için satıyorum. kargoyu ben karşılarım. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-thor-sentinel-xp-roost-guard-body-armor-224374671/detay...
  6. H

Motosikletde ki arızadan dolayı kaza yaptığınız oldu mu?

Böyle bir ihtimal var mı? tekerin çıkması , frenin kitlenmesi vs? Çin malı beni biraz tedirgin etmeye başladı?
  7. H

Satılık KTM Hydroteq Offroad Pants 36 Beden

http://www.amazon.com/KTM-Hydroteq-Offroad-Pants-Size/dp/B00IR1D98Y Pantolon çinden gelmiştir. yanlış beden almışım, tekrar 34 ünü sipariş verdim. içinizde 36 beden giyen varsa kaçırmasın, boyda en az 1.87 civarı olmalı. ilgilenirseniz pm ile cep no gönderin ben size ulaşırım.
  8. H

AGV AX-8 DS EVO KASK inceleme

ilk kaskım. kaskı burda inceledim 1000tl fiyatla aldım. TR fiyatı yurtdışı ile aynı. 750km yaptım. rüzgarda her dual kask gibi kafayı çeviriyor. Dual Helmetlarda en beğenilen kask. rakibi Nolan X-Lite X-551 olur. Her iki kask da ince uzun yüz tipine göre. bende bu yüzden tercih ettim kafama...
  9. H

Yeni motora trafik sigortasi yaptiramiyorum.

Merhabalar ilk motorumu aldım, Motoran XF250 model, 2013 denmesine rağmen 2012 geldi. Trafik sigortasını aradım 2 yıl eski olduğu için sigorta yapamadı. Ne yapacam ben şimdi beyler, bu nasıl iş?
  10. H

2012 KLX 250 vs 2013 Honda CRF 250 L

Arkadaslar merhaba 2 adet motor arasindan birini alicam. ikiside 5000km de, ayni fiyat. Hem gundelik sehirici hem haftasonlari dag tepe gezmek icin kullanicam. Boy 1.90, artci falan olmayacak. En onemli kriter masraf cikartmadan, uzun yillar beni yolda birakmadan ugrastirmadan goturebilmeli...