hazarozan kullanıcısının son içeriği

1. hazarozan

Mercedes Yedek Parça

Merhaba arkadaşlar, Kendi dikkatsizliğim sonucu yaptığım kaza sonrası mercedes sprinter 2013 modelli aracın sol arka stopunu kırmış bulunmaktayım. Sigortayı işe karıştırmak istemiyorum. Orjinal olarak bu parçayı normal fiyata nasıl bulabilirim. Zira aldığım fiyatlar, benim maaşımın yarısında...
  2. hazarozan

Ömürlük Motor

Merhaba arkadaşlar, askere gidene kadar kullanmak amacıyla. Ama ömürlük gibi :D Sizlerden öneri beklemekteyim, özellikle motor alırken tip konusunda kafası karışık olup sonra çözenlerden :D Yaptığım yolları motor kullanımımı yazmak istiyorum, Günlük 60km trafikte fix yolum var. Aşırı sağnak...
  3. hazarozan

Mondial 125 Zn Lastik ve Birkaç Soru

Merhaba Arkadaşlar, Bu bizim minik canavar minion 8.500 km'ye yaklaştı, ve geç kalmış olsamda yaza hazırlamak istiyorum 1) Osiris ile servise gittiğimizde motul yağ önermişti, bu yağı kullanıp performansından memnun kalan varmıdır? Mondial'ın orjinal yağını kullandığım zaman sabahlar içeriden...
  4. hazarozan

Mondial 125ZN - Çalışmama Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 1.5 Aydır ZN sürmekteyim. 1000km yaptım alalı, her çalıştırdığımda sabah akşam sıcak soğuk farketmeksizin ilk marşta çalışırdı. Hiç beni üzmedi. Fakat bu sabah hava değerleri normal olmasına rağmen çalışmakta baya ısrar etti, Marş motorunun sesinde bir değişiklik yoktu...

Yeni mesajlar