HayırsızOğul kullanıcısının son içeriği

1. HayırsızOğul

motoru ne kadara açar ustalar?

Şehir Antalya. Ortalama fiyat nedir? Contalar değişecek. Tek Silindir 250 cc motor.. Ortalama ne kadar fiyat ister? Birde tamirinden sonra kaç km kaç km hızla gidilmeli?
  2. HayırsızOğul

silindir de çizik olursa?

Nasıl anlaşılır? Silindir çok pahalı.. Çaresi yok mu? Piston sekman atıldığında sıkıntı yaratır mı?
  3. HayırsızOğul

a2 ehliyet sınav tarihi ertelendi mi?

Var mı böyle birşey? Ağustosun ilk haftasına falan ertelendi mi?
  4. HayırsızOğul

bir motor neden krank sıkıntısı yaratır?

Yarım saatlik belli aralıklar da yüksek devirde çalışmayla olacak iş mi yoksa uzun sureli bir sorun mu? Ve diğer parçalara zarar verir mi?
  5. HayırsızOğul

yağ yakan motor masrafı?

Forumda araştırdım ve neredeyse bedava fiyatlar var. Ustaya falan sordum 300-400 den başlıyor. Kanuni tiger motor. Ne yapacağım ben? Kime guveneyim/
  6. HayırsızOğul

ankara da motor yedek parça toptan satış?

Kanuni tiger için yedek parça lazım nerden temin edebilirim? Şaşmaz da yer bilen varmı? Teşekkürler..
  7. HayırsızOğul

kanuni tiger otobüs bagajına sığar mı?

antalya dan ankaraya taşımam lazım. uzun yol pahalı kaçar gibi.. bir firmayla konuşurum ama bagaja sığar mı? edit: bi nakliye ile taşısam ya da ptt kargo ne kadara taşır?
  8. HayırsızOğul

2005-2006 model chopper/ cruiser/ ss alınır mı?

Param kısıtlı. Regale falan çıkamıyorum. Üstüne eklemeyi bende biliyorum ama elde yok işte.. 2005-2006 çin alınır mı?
  9. HayırsızOğul

Neden motosiklet kullanıcılarına pilot denir?

Nerden geliyor bu benzetme? Kaç cc ile başlar?
  10. HayırsızOğul

motoru anladım da kadınları anlamıyorum

Bi ses duyarsın vites kutusudur. Bi ses duyarsın yağı bitmiştir. Dumanını koklarsın ya da gaz yemiyordur falan bi şekilde sıkıntıyı anlıyorum da şu kadınları anlamak çok zor çok... :pr:
  11. HayırsızOğul

250 cc touring?

250 cc touring almaya karar verdim. Bütçem taş çatlasa 10 bin tl.. Oneriniz var mı? Mondialin yeni çıkan malını gördüm ama o bir çinli..
  12. HayırsızOğul

yazılı sınav yaklaşıyor.. yardım..

Heyecan var. Kitaba çalışıyorum ama o kadar sıkıcı ve gereksiz sorular varki hepsini unuttum ne yapacağımı bilmiyorum..
  13. HayırsızOğul

350-600 cc arası cruiser?

8-10 bin lirayı geçmeyecek ikinci el parçası bulunabilir motosiklet arıyorum arkadaşlar. En 500 düşünüyorum ama sıkıntı diyorlar. Chopper- cruiser. Herkese teşekkürler.
  14. HayırsızOğul

kit yapmak?

Motora kit yapmak ne demektir? Neden yapılır? ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ---------- Yok mu bir bilen? Güncell
  15. HayırsızOğul

çin malı motora yan sanayi parça?

Çin malı bir motorun karbüratörü arızalandı.. Orjinal parçası 400 lira. Yan sanayi taksak çok fark eder mi? Yolda bırakır mı? Bu yan sanayilerin biraz kalitelisi yok mu?

Yeni mesajlar