Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şehir Antalya. Ortalama fiyat nedir? Contalar değişecek. Tek Silindir 250 cc motor.. Ortalama ne kadar fiyat ister? Birde tamirinden sonra kaç km kaç km hızla gidilmeli?
antalya dan ankaraya taşımam lazım. uzun yol pahalı kaçar gibi.. bir firmayla konuşurum ama bagaja sığar mı?
edit: bi nakliye ile taşısam ya da ptt kargo ne kadara taşır?
Bi ses duyarsın vites kutusudur. Bi ses duyarsın yağı bitmiştir. Dumanını koklarsın ya da gaz yemiyordur falan bi şekilde sıkıntıyı anlıyorum da şu kadınları anlamak çok zor çok... :pr:
8-10 bin lirayı geçmeyecek ikinci el parçası bulunabilir motosiklet arıyorum arkadaşlar. En 500 düşünüyorum ama sıkıntı diyorlar. Chopper- cruiser. Herkese teşekkürler.
Motora kit yapmak ne demektir? Neden yapılır?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
Yok mu bir bilen? Güncell
Çin malı bir motorun karbüratörü arızalandı.. Orjinal parçası 400 lira. Yan sanayi taksak çok fark eder mi? Yolda bırakır mı? Bu yan sanayilerin biraz kalitelisi yok mu?