Hayalet45c kullanıcısının son içeriği

1. H

Chopper grupları

ARKADAŞLAR TÜRKİYENİN HER YERİNDE BELLİ BAŞLI CHOPPER GRUPLARI VAR BENDE YAKLAŞIK 1SENELİK CHOPPER KULLANICISIYIM. ÖMRÜM BOYUNCADA ccc MODELLE DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. YAŞ 18 MANİSA'DA OTURUYORUM. SANIRIM SEMTTE TEK CRUSER MOTORCUSU BENİM. SOKAKATA SANKİ KIZILAY DAĞITMIŞ GİBİ SS CİLER GEÇİYOR...
  2. H

CHOPPER GRUPLARI

ARKADAŞLAR TÜRKİYENİN HER YERİNDE BELLİ BAŞLI CHOPPER GRUPLARI VAR BENDE YAKLAŞIK 1SENELİK CHOPPER KULLANICISIYIM. ÖMRÜM BOYUNCADA ccc MODELLE DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. YAŞ 18 MANİSA'DA OTURUYORUM. SANIRIM SEMTTE TEK CRUSER MOTORCUSU BENİM. SOKAKATA SANKİ KIZILAY DAĞITMIŞ GİBİ SS CİLER GEÇİYOR...
  3. H

GV 650 DÜŞÜNCELERİNİZ

18 YAŞINDAYIM boyun 1.90 kilom 80,, 10.000 CHOPPER KULLANDIM ŞUANDA İLK MOTORUM OLAN BİR ÇİNLİYE (SKYGO 250-4) BİNİYORUM. Açıkcası bıktım çin malından. Neyse bu yaz motoru büyütmeye karar verdim elimde 10-15 binlira kadar bütçe var daha öncedende takip ettiğin Hyusung GV 650 i forumdada...
  4. H

regal raptor daytona

Regal raptor daytona 250 ve 350 cc motorları için neler söyleyebilirsiniz? 2 sinden birini almayı düşünüyorumda
  5. H

chopper motorsiklet tavsiyesi

18 yaşındayım, 10bin kusur km chopper kullandım. Şuanki motorsikletim skygo 250-4 250cc üzeri chopper motorsiklet tavsiye edebilirmisiniz bütçe 10-15 bin lira arası 2. elde olabilir. Bana sadece serviste sorun çıkarmıcak bir makina lazım. cc sınırından ziyada güç yani hp lazım 51+ yani otobanda...
  6. H

profil fotosu

arkadaşlar yeni üyeyim profil fotoğrafı koyamadım nasıl yapıcaz bi el atsanız ? :D

Yeni mesajlar