Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mondial 125 mh drift almak için yola çıkmıştık. Ardından pulsar 150ns e yöneldik. Baktım bende bi cruiser aşkı var kuba sl 200u kestirdim gözüme. Ama bu yolculuğun sonunda mondial 125znu ile başlamaya karar verdim. Hem hiç trafik tecrübem olmadığı için hemde ilk motorum olduğu için. Bununla...
Merhabalar. Ben chopper almak istiyorum. Ve bu alacağım motor ilk motorum olacak. Ben Kuba Superlight 200 ü çok beğendim. Ama çinli olduğu için çok arıza çıkardıklarını okuyorum facebook gruplarında. Motoruma gayet iyi bakacağımı biliyorum ama ne kadar iyi bakarsam bakayım malzeme kalitesiz...
Merhaba arkadaşlar. Bu motoru kullanan veya hakkında herhangi bi bilgisi olan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini aktarırsa çok memnun olurum. Benim dikkatimi çeken ilk mevzu, Hero Karizma 225cc 5 yıl garantili motor 6.500tl ye satılıyor. Ancak Avenger 150 6.790tl. Ortada büyük bi mantıksızlık...
Merhaba. A2 ehliyet almak istiyorum. Ama daha hiç motor kullanmadım. Youtube dan çok fazla video izledim. Şuan bi motosikleti boş bi alanda rahatça sürebilirim. Ama benim istediğim bunu düzgün bi hoca eşliğinde gerçekleştirmek. Sınavdan önce 1- 2 saat gidip çalışmak değilde, sınava kadar bir...
Selamun Aleyküm. 0 motor alacağım arkadaşlar. Bursada oturuyorum 20 yaşındayım. Duyduğuma göre trafik sigortaları feci cep yakıyormuş. Yakında zamanda sigorta yaptıranlar veya bilgisi olanlar benimlede paylaşırsa çok sevinirim. Eyvallah.
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? 2016 yılında piyasaya sürülecekmiş. Fotoğrafını gördüm çok güzel bir makineye benziyor. Bilgisi olanlar yeşillendirirse sevinirim.
Fotoğraf: http://www.turbotuning.gen.tr/wp-content/uploads/2015/12/mondial-150-mh-drift.jpg
Selamun Aleyküm. Haziranın başı gibi ilk motorumu alacağım Allahın izniyle. Başlıktanda anlaşıldığı gibi sizce hangisini seçmeliyim? Mr Vulture görünüş olarak çok hoşuma gitti. Ama selesinden şikayetçi herkes. Lastikleride aldığınız gibi değiştirin diyorlar. Mh Drift te gözüme çarpan tek sorun...