Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz önce facebook ta gördüm. Bir kaza fotoğrafı ve çarpan aracın plakası verilmiş. Hedef gösterilmiş... Gördüğünüz yerde icabına bakın! Peki o araba satılırsa? Yeni sahibinin de icabına bakalım mı? Sonuçta gruplarda paylaşılan bilgiler silinmiyor ve uzun süre kalıyor.
Hadi bunu geçtim... Adam...
Selam,
Uzun zamandır kask almayı düşünüyorum ama hem sağlam olsun hem ucuz olsun hem sessiz olsun derken çıkmaza girdim. Mesela Shoei GT Air çok hoş ama Sharp testi 3 yıldız?
Burada kask testi yapan organizasyonları listeleyebilir miyiz? Testleri karşılaştırmış oluruz.
Teşekkürler
Görsel olarak çok başarılı bence.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de motosiklet tamirciliği yapan Mustafa Mohammadi kendi imkanlarıyla doğa dostu, elektrikli motosikletini tasarladı.
ÜÇ KİŞİ KAPASİTE, ÜÇ TEKERLEK
Mustafa Mohammadi, yaptığı açıklamada hayatını kolaylaştırabilme için hem güneş...
Selam,
Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilemiyorum ama özellikle sıkışık trafikte arkamda bir motor görürsem ondan uzaklaşmaya çalışıyorum ve hızlı gidiyorum. Önümde bir motor görürsem onu yakalamaya çalışıyorum.
Tıpkı Tavşan kaç tazı tut oyunu gibi...
Size de oluyor mu bu?
Arkadaşlar,
Motoru alalı iki ay oldu. Ruhsat gelmedi. Eski konulara baktım ama üstünden bayağı zaman geçmiş. Şimdi işin prosedürü nedir? Babamı göndersem çıkarabilir mi?
Arkadaşlar,
Çinliyle bayağı bir gezip, düşürüp kırdıktan sonra yeni motorun zamanı geldi diye düşünerek aşağıdaki yavruyu aldım.
Bir süre de SYM GTS250i Evo ile gezeceğim. Gelecek yaz hedefim Yunanistan :D