hasanozder kullanıcısının son içeriği

1. H

Suzuki Suzuki GSX-S1000 GX

Selamlar , özelden telefonunuzu yazarsanız gruba ekleyeyim
  2. H

2025 Motosiklet fiyat zamları

Pcx nmax fiyatları ne olur? Bu 4000 euro mevzusu bu motorların fiyatlarını nasıl etkileyecek?
  3. H

Sürerken zevkten 4 köşe oldunuz motosikletler ?

İlk motorum honda cb250r’dı. İlk motor için gayet tatlı aletti. Sonra tiger sport 660 sahibi oldum 6 ay kullandım. Sesi gidişi duruşu her şeyi güzeldi. Şu anki motorum GSXS1000GX, gerçekten kullanması çok keyifli, 4 silindirin sesi muazzam. Örneğin, Avrasya tüneline girince tünel bitsin...
  4. H

Hayırlı olsun, benim de ilk suzukim, gerçekten çok keyifli motor. 4 silindir pürüzsüz akıyor, vites geçişleri çok iyi. Keyifle güzel günlerde kullanın
  5. H

The Biker Jeans vs Riderdenim

Hocam drd hasanpaşadan tucano urbano zeno jean modelini aldım, günlük kullanıma da uygun. Çok memnunum, baya rahat, tek dezavantajı riderdenimdeki gibi korumalar dışarıdan çıkarılmıyor. Kışın içlikle hiç üşütmüyor. Yazın da kullandım...
  6. H

2025 Motosiklet fiyat zamları

Ben de Suzuki gsx1000gx kullanıyorum. Suzuki de fiyatları yukarı yönlü güncelledi.
  7. H

Merhaba arkadaşlar, ben de suzuki 1000GX ile aranızdayım. Aramızda kullanıcılar veya almayı düşünenler varsa instagramda sayfamız var, whatsapp grubumuz da var bilgi paylaşımı için. Bekleriz. Herkese keyifli emniyetli sürüşler.
  8. H

Suzuki GSX-S1000 GX

Herkese merhaba. Suzuki GX kullanıcısıyım, foruma yeni katıldım. Instagram ve facebook’ta kullanıcılar için bilgi paylaşım sayfası oluşturdum, ayrıca whatsapp grubumuz da var. Kullanıcıları veya almayı düşünenleri bekleriz. Herkese iyi sürüşler. Instagram hesabı...

Yeni mesajlar