Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistemde göründüğünü biliyorum da ödenmemiş olarak görünüyor hala hatta bankadan ödeme ekranına girince borcu çıkartıyor öde çıkıyor ödesem yok demeyecek gibi 😅😅😅😅
Tenerem ile ,27 Ekim'de 1970 küsür ceza yemiştim ertesi gün ödedim geçen ay da motosikleti sattım lakin şuan borç görünüyor hala
Vergi dairesine dilekçe yazdım
Borcu olan motor zaten satılamaz ki hatta gecikme faizi bile işliyor şuan
Ben MT 25 ile 2.3
MT 07 3.2
Trident 660 ile 3.4
CRF 250 rally ile 2.2
Tenere 700 ile 3.7
Son motorum cb125f ile 0.9 gördüm
Genelde ulaşım için kullandım hobim yok
Hiçbiriyle top speed denemesi bile yapmadım desem inanmazsınız 😁 ama yapmadım
Ben 20 senedir aktif trafikteyim yediğim ceza bir defa yıl 2009 ruhsatı dükkanda unuttum diye kurye idim o zamanlar :)) 5 ceza puanı ve 50 tl falan idi galiba
Onun harici ne araba ne motorsikletle hiç ceza yemedim
Zaman kaybetmemek için Para işlemini notere gitmeden hallet noter onayı olmadan karşı tarafa geçmez zaten
Almaktan vazgeçersen de 3 gün içinde geri hesabına yatar
Triumph iyi çok kaliteli lakin yedek parça sorunu yaşadım ben trident 660 sinyallrr su alıyordu kayıt açıldı bir ay iki ay 3 4 5 derken yaklaşık bir sene bekledim sonra hala gelmedi o şekilde satmıştım motosikleti :D bunları göz ardı etmemek lazım can sıkıyor
Piyanocu da öyle renkli ekran koyar bluetooth koyar ama navigasyon olmaz
Temeli olduğu halde eciş bücüş bölük pörçük gelen aramayı ve mesajı ekranda gösterir (içerik değil sadece bildirim) ki cepte titreşimle zaten onu algılıyoruz