HappyPuppy kullanıcısının son içeriği

1. HappyPuppy

Dominar 400 Arka Maşa (Salıncak) Ses Sorunu ve Çözümü

Merhaba arkadaşlar 2017 Model Bajaj Dominar 400 sahibiyim. Uzun süredir motosikletimin arka tarafından ses geliyordu. Ses çoğu zaman hafif şıngırtı-tıngırtı şeklinde olsa da kasis ve çukurlardan geçince aşırı rahatsız edici oluyordu. Sesin kaynağının egzoz susturucusu veya katalitik konvertör...
  2. HappyPuppy

2021'de Honda CB500X gelir mi?

Evet arkadaşlar her sene olduğu gibi fuarın yaklaşması ile aynı soru kafamda oluştu. Malum, Honda bu modeli Avrupa ve Amerika pazarlarına sunarken Türkiye pazarına sunmuyor. Benim ve forumdaki pek çok kişinin bu konudaki fikri, NC750 modelinin pazarından pay alacağı düşünüldüğü için potansiyel...
  3. HappyPuppy

Gümrük Vergisi Zamlarından Nasıl Etkileniyoruz? - Tüketim Kaybı

Merhaba arkadaşlar, Dış Ticaret dersinde ödev konum olan "Gümrük Tarifelerinin Mikroekonomik Etkileri" hakkında bir eğitim videosu buldum. Gümrük vergileri altında iyice ezildiğimiz bu günlerde, iktisadi açıdan hangi etkilere ve nasıl maruz kalıyoruz ilgilenenler paylaşacağım videoyu...
  4. HappyPuppy

1945-1960 Dönemi Hazırlanan Yabancı Raporların Türk Sanayi Politikalarına Etkileri

Arkadaşlar günaydın ve merhaba Bu gece yine bu Moto Sohbet başlığı altında gördüğüm "Türkiye neden kendi motosikletini üretmiyor?" isimli konu ilgimi çekti ve okudum. Zaten daha önce üzerine düşündüğüm bir konuydu. Bu konunun temeline (sanayi yatırımları) dair daha önce yazılmış olan bir...
  5. HappyPuppy

Telefon Tutucu Hakkında

Merhaba arkadaşlar. Bajaj D400 motosikletim için Cat S60 telefonumu navigasyon cihazı olarak kullanmamı sağlayacak sağlam, mümkünse hafif metalden gidona bağlı veya depo kapağı bağlantılı telefon tutacağı arıyorum. Telefonum 222 gr ağırlığa sahip ve biraz fazla geniş ve uzun. Bozuk yollarda...
  6. HappyPuppy

Merhaba

Merhaba arkadaşlar, ben Özgün, yaşım 27. Aranıza İzmir Ödemiş'ten katılıyorum. 2016 Haziran'da 2016 model Honda Cbf 150 ile motosiklete başladım. 16000 km kullandıktan sonra 2017 Ekim'de sattım. ABS'li motosikletlerin daha güvenli olduğunu düşündüğüm için ve ayrıca cc yükseltmek adına Mart...

Yeni mesajlar