haluk23 kullanıcısının son içeriği

1. haluk23

Yamaha tracer 7 2024 Debriyaj ayırmama

Bu yazılanları okuyunca 2023/2024 Tracer 7 (veya küçük bir ihtimal Tenere 700) alma planlarımı ertelediğim için doğru karar vermiş olduğumu anlıyorum. Son birkaç ay telaşeli geçti. Bir de bununla ilgilenemezdim. Vardır bunda da bir hayır. Kısmet artık. Bu vesileyle bu başlık altında...
  2. haluk23

sport touring tavsiyesi

O konuya hâlâ öyle böyle bilenmiyor değilim valla Okan Hocam. Cryptondan sonra CRF'ye her bindiğimde küfür kıyamet eşliğinde kuruluyorum.
  3. haluk23

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Haftasonu turlamalarının yanına 2-3 Trakya köfte turu ve 1-2 de doğu turu yapıp gelsek 3 yılda dolar o 50 bin km sanki Mehmetçim. 😄 O büyük bakımı Memcoş48 Usta evinin önünde kendisi yapar gibime de geliyor ayrıca. Elinize sağlık.🤌🤌
  4. haluk23

sport touring tavsiyesi

En güzel deniz henüz gidilmemiş olansa, en güzel motor da henüz üretilmemiş olandır zaten. Godot'yu beklemeye devam o halde. ☺️
  5. haluk23

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

Honda Monkey sahibi olarak üstteki senaryolar için yine sahibi olduğum Honda Cub'ın daha uygun olduğunu düşünüyorum. 🙂
  6. haluk23

Yaz sıcakları Hk.

Çok geçmiş olsun size. Acil şifalar dilerim.
  7. haluk23

Yaz sıcakları Hk.

Vallahi bu yazdığın tüm motorlar için geçerli aslında Ademcim. Bir de refleks olarak basınca öyle tepki vermiştir. Tiger'a yetişeyim diye hızlanmışsındır bir de. Geri tepmiş işte. 😄 1783501579...
  8. haluk23

Yaz sıcakları Hk.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-satilik-motor-1326041944/detay Bu motor bu paralara gayet iyi Tolgacım. Pazarlıkla biraz daha düşer. Perte çıkartsan üzülmezsin.
  9. haluk23

Yaz sıcakları Hk.

Honda wave 110i daha da az titreşimli çalışıyor valla. İkinci elde komik paralara satılıyor hem de. Yedek parça olarak bir sıkıntı yaşanacağını da sanmıyorum. Cub düşünenler daha fazla düşünmesin artık. 🤌😄
  10. haluk23

Yaz sıcakları Hk.

Vallahi ben uzun yola bile gidiyorum bu motorlarla Erencim. Hatta bir boşlukta 1 haftalık falan bir tura çıkasım var. Tunceli'nin bir sürü ilçesine gitmedim. Elazığda da efsane bir tost köfte var. @Lombardo da bilir zaten. Gece gece ağzımın suları aktı valla.😋
  11. haluk23

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Merhaba. 55 yaşımdayım. 38 yaşımda Honda Güvenli Sürüş 1; 43 yaşımda Honda Güvenli Sürüş 2; 47 yaşımda da Honda Güvenli Sürüş 3 eğitimlerini aldım. Bunların üstüne, forumda konusu da açılmış olan 7-8 Mart 2026 tarihli motosiklet eğitim programına da katıldım ve hem Okan hem de Mallaca...
  12. haluk23

Yaz sıcakları Hk.

Çünkü bu Crypton S değil. :LOL: :ROFLMAO: 2018 öncekiler karbüratörlü. S modelleri enjeksiyonlu.
  13. haluk23

Yaz sıcakları Hk.

Aralarda düzgün bir-birkaç tane daha Wave ve Cryton olsa da, onları da ileride doğabilecek yedek parça ihtiyacı için donör motor olarak alsam diye düşünmüyor değilim. :LOL:
  14. haluk23

Yaz sıcakları Hk.

Çare Cub motor. Neredeyse skuter pratikliğindedir. Hatta debriyajsız vites geçişi olduğundan sol manet yoktur ve de arka fren sağ ayakta olduğundan büyük motor kullananların alıştığı şekilde frene basma hissiyatı yaşatırlar. Ortada bacaklarla sıkmalık bir deposu yoktur. Genelde 17 inç ebatlı...

Yeni mesajlar