halopo21 kullanıcısının son içeriği

1. H

fotoar nedn görünmüyor?

arkadaslar bu siteyi sık sık ziyaret ederim şu arkadsların actı konularda paylastıkları fotoları neden göremiorum ben:pr::pr::pr::pr::pr::pr:
  2. H

alibaba dan gösterge siparişi vermek

merhaba arkadaşlar benim kanuni phantom un göstergesi bozukta kuralkan holding bir göstergeyi 350 tl ye veriyor bende bazı internet sitelerine baktım alibaba .com da buldum yalnız bildiğiniz gibi alibaba.com yurtdışı sitesi bende daha önce yurtdışı alışveriş sitelerinden alışveriş yapmadım ve...
  3. H

2.el motosiklet almak

merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce sürücü kursuna 465 tl karşılığında a2 ehliyeti için para verdim kısmetse 22 martta sınava girecem şimdi benim soruma kelecek olursak bitane 2. el motosiklet buldum adam 2 bin tl ye satıyor bede de 750 tl var bu motosikleti nasıl alabilirim sözleşme vs vs...
  4. H

arka fren takılı kalıyor acilllll !!!

motosikletin arka freni kampana balatayı 2.defadır değiştiriyorum sorun aynı motosiklete bindikten sonra giderken ayağımla freni iterken önce bi boştaymış gibi oluyor birazdaha indirdiğimde taaaaakkk diye bir ses gelip fren tutuyor bu yüzden azkalmış kaza yapacaktım kaç kere habide yokuş aşağı...
  5. H

arka fren takılı kalıyor acilllll !!!

motosikletin arka freni kampana balatayı 2.defadır değiştiriyorum sorun aynı motosiklete bindikten sonra giderken ayağımla freni iterken önce bi boştaymış gibi oluyor birazdaha indirdiğimde taaaaakkk diye bir ses gelip fren tutuyor bu yüzden azkalmış kaza yapacaktım kaç kere habide yokuş aşağı...
  6. H

akü bitiyor

daha öncede bu konuyu açmama rağmen pek fazla kişi ilgilenmedi benim motorumdaki sorun akü ful iken gece bırakıyorum motoru(konjektör sağlam) sabah geliyorum akü boş bugün motorun tüm elektrik aksamına baktım bişey gözüme çarptı bi keresinde benim devir saati olmadığı için şu alttaki linkteki...
  7. H

cup motorların yağ keçesi nasıl değiştirilir

merhaba arkadaşlar bende bitane cup motor var motorun ALTERNATÖR kısmının altından yağ damlatıyor bi ustaya gösterdim yağ keçesiyle conta değişecek dedi conta değişimini biliyorumda yağ keçesi nasıl değiştirilir yeri nerededir bu yağ keçesi hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim...
  8. H

motosikletin aküsü kendi kendine boşalıyor

öncelikle merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ve faydalı bilgiler bulduğumdan bende üye oldum şimdi sorunumu açıklıyım size bundan iki hafta önce sıfır akü aldım motoruma aküyü bir hafta boyunca kullandım motoru akşam bırakıyordum garaja akü ful iken sabah geldiğimde akü...

Yeni mesajlar