Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitemizde başka S1000RR kullanıcıları varsa bu başlık altında toplanalım tecrübelerimizi paylaşalım.
Benim makine 5500 km yi devirdi(tabi daha rodajdayken dağılan ilk motoru saymazsak:P)
Uploaded with ImageShack.us
web sitesi:
http://www.s1000rr.com/
Teknik Bilgiler
Type...
benim acilen saatmam gerekiyor ilgilenen arkadaşların bilgisine motorda ek olarak arka canta dahil km zaten resimlerde görünüyor ben pazarlıksız 12500 ytl istiyorum pazarlık yapmak isterseniz 13000 ytl...:queen:ihtiyactan acıl satılık
:cherry::cherry:
arkadaşlar ben motoru satım teşekürler
:queen::queen::queen:arkadaşlar nedir bu fenerin pendik ten cektigi pendik ten geldim sabah kahvaltı edicem pendikliler hep bir agızdan pendik pendik feneri yendik diyorlar :queen::queen:
islam aleminin yeni yılını kutkar savaşsız mutlu kardeşce yeni bir yıl dilerim
tekeriniz duz granajlarınız yer görmesin
NOT:bugün yani 9 ocak 2008- 1 Muharrem 1429 za denk geliyor hemen atlamayın diye bu notu düştüm
Portakalını açmazsan Portakal kazanamazsın
Sadece cüretkar sahnelerde rol alan kadın oyuncuların Altın Portakal kazanabildiğini ileri süren Ayşe Şule Bilgiç, 'Portakallarımı açmıyorum ki kazanayım' dedi.
Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinin haberine göre; Pazartesi günleri TRT 1’de yayınlanan...
yarın hava böyle olursa ümmet abi ve ben saat 13.30 gibi yola cıkıp şileye gidecegiz gelmek isteyen olursa haberimiz olsun olurya bir terslik olur ummet abi yalnız kalmasın :queen:eger gelmek isterseniz yer ve saat belirleyecegim
liste
ümmet
halis
arkadaşlar burgman 650 linin ayna ayari nasıl yapılıyor acıp kapa elektironık gozlerime gore yukarı asagı veya dıskıma ayarlarken elektironıkmı yoksa ele mi ayarlanıyor bilgi verirseniz sevinirim kulanma klavuzu bizi adam terine koyup turkce yazmamıslar :wiinkk: