Halilyildiz kullanıcısının son içeriği

1. H

CB125E ÇALIŞMIYOR

Dün akşam çalışan motor bu sabah çalışmadı marşa basıyorum tık yok jikleyi çektim basıyorum yine çalışmadı en son vurdurmayı denedim yine çalışmadı buji başlığına baktım marşa bastığımda kıvılcım atmıyordu sebebi nedir acaba? (Benzinim var)
  2. H

plaka değiştirme

Abiler merhabalar arkadaşımın motorunu aldım ve plakayı değiştirmek istiyorum internette biraz araştırma yaptım ama birşey anlayamadım birde size sormak istedim
  3. H

08,08,2019 KAZA

Hepinize merhaba abiler bayramdan önceki perşembe akşamı saat akşam 10 gibi ataşehirde atatürk bulvarında kaza yaptım bilenleriniz vardır honda plaza damla'nın önünde hafif sağa doğru viraj var yol hakkı benim önümde kimse yok 50km hız ile gidiyorum yaya geçidinin olmadığı bir yerde yaya yolun...
  4. H

lastik mevzusu ?

abiler merhaba motoruma lastik alıcam ama karar veremiyorum metzeler'mi almalıyım yoksa anlas'mı şimdi anlas yerli üretim bi lastik gönül ister anlas amlak ama metzeler daha bi ağır basıyor bu konuda siz olsanız benim yerimde hangisini alırdınız motorumu günlük kullanıyorum en fazla 100km yol...
  5. H

ÖN FREN SORUNU ?

ABİLER MERHABA MOTORUMUN ÖN FRENİ BİR KAÇ GÜNÜDÜR ÇOK SERT GEÇENLERDE YAĞMUR FALAN YAĞDI ERTESİ GÜNDE MOTORU KAPININ ÖNÜNDE YIKADIM SONRADA FREN DURDUK YERE SERTLEŞMEYE BAŞLADI FREN BALATASI DEĞİŞELİ 4BİN KM OLDU BALATAMIN BİTMİŞ OLMA İHTİMALİ OLABİLİRMİ YADA HİDROLİK SIVISININ DEĞİŞİM ZAMANIMI...
  6. H

GLOVO

Merhaba abiler 2.el bi scooter alıp glovoda kuryelik yapmak istiyorum aklıma 2 model var bunlardan birisi sym fiddle 2 bir diğeride honda spacy gönlüm sym den yana niye diye sorucak olursanız bu uygulamayı hafta içi saat 7 den sonra yapıcam hafta sonlarıda tüm gün yapıcam pazar günü kız...
  7. H

MOTOR ARIYORUM & (SEÇEMİYORUM)

Abiler ablara hepinize merhabalar bu kardeşinizin yardıma ihtiyacı var 2014 model bi bajaj discover kullanıyorum motorumu 2018 haziran ayında aldım aldığımdan bu yana motorumdan çok memnunum motorumu satıp 200ns almayı planlıyorum sizce acelemi ediyorum görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim...
  8. H

sabah ilk çalıştırmada yağ yakıyor motor

hepinize merhabalar motorumun piston silindir sekman sübabları değişti yağ yaktığı için bu değişimlerden sonra motorun ilk bi 100km de duman atma gibi sıkıntısı yoktu sonradan ufak ufak atmaya başladı şimdide ilk çalıştırmada baya bi duman atıyor ısınana kadar ısındıktan sonra dumanı kesiyor bu...
  9. H

LED SİNYAL

abiler hepinize merhaba bu kardeşinizin yardıma ihtiyacı var aliexpress'ten led sinyal aldım öne ve arkaya geçen gün tanıdık bi ustaya götürdüm motoru led sinyalleri taksın diye benim işim olduğu için akşama doğru usta beni aradı ve dediği şey şu abi motora sinyalleri taktık ama ledler güçsüz...
  10. H

boşta çalışmayan motor

abiler hepinize merhaba abi abimize 2009 model cbf 150 aldık almamızla başımıza belayı aldık desem daha doğru olur neyse soruma geleyim motor sadece 1.viteste marş alıyor boşta veya başka bir viteste marş almıyor bunun nedeni nedir acaba

Yeni mesajlar