Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkisinin fiyatları hemen hemen aydı 19 model olan sağ amortisor terleme yağıyormuş 20 binde 2022 olan sorun yok 30binde lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Benimde aklım çok karışık çok küçük bir ilçede yaşıuorum 28 binde olmasını normal karşılayabilirim ama sonuçta motor yorgunluğuda var tvs mantıksal olarak daha yakınım ama cidden bilmiyorum fikrini belirttiğin için çok teşekkür ederim size.
Nmax 155 2018 model mi yoksa nmax 125 2020 model mi iki modelin arasındaki fsrkları bilmiyorum uçurum gübü değişimler mi var ve 30 cc gerçekten fark eder mi bu ? Farketmez ise sigorta falan daha ucuz olur ya o yüzden.
İyi akşamlar nu iki motordan birini alacağım fakat sizin görüşlerinize de ihtiyacım var motorların km birbirine çok yakın farklı alternatiflere kapalıyım.
Arkadaşlar öncelikle iyi akşam 110 bin tl ye nmax 155 30 binde alacağım pcx nmax 125 bu fiyatlara baktığımda aynı kilometrelerde bende nmax 155 almak mantıklı mı ?