haksen66 kullanıcısının son içeriği

1. H

x9 500 ABS

arkadaşlar yardım edermisiniz. bu motor alınırmı bu paraya? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-x9-500-abs-muyane-yeni-pazarlik-yok-kiredi-karti-gecerli-157851086/detay/
  2. H

suzuki v-strom dl650 doğru bir seçim olurmu

selamlar arkadaşlar yaklaşık 8 senedir motor üstündeyim rahat 50.000km üstünde yol yapmışımdır. kısa bir dönem vitesli motorda kullandım. su anki motorum mondial zc150. sizlere danışmak istediğim şudur. suzuki v-strom dl650 almayı düşünüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. sizce bu aleti...
  3. H

motor seşimi

selam arkadaşlar 250 lik bir motor almak istiyorum fakat ne alacağımı bilemiyorum. Kawasaki ninja çok hoşuma gidiyor. motorla yapacaklarım işe gidip gelmek ve yılda 2-3 kere istanbul çorum arası gitmek. ve tabiki az yakıt. bunun için hangi modeli tavsiye edersiniz? bütçe en fazla 12.000 tl...
  4. H

hyosung gt 250r - honda cbr 250r - yamaha - kawazaki ninja 250r ??????

selam arkadaşlar yeni motor almayı planlıyorum ama bir türlü karar veremedim. hyosung gt 250r honda cbr 250r kawazaki ninja 250r bu 3 motor arasında gidip geliyorum. benim için önemli olan sağlamlık az yakıt tüketimi. istanbul içi kullanacağım ama yılda en az 3 kere istanbul çorum...

Yeni mesajlar