hakanzorbey kullanıcısının son içeriği

1. hakanzorbey

Projektör Gündüz Ledi Takımı

Arkadaşlar hepsiburada'dan bu ürünü http://www.hepsiburada.com/modacar-transformers-3-flas-fonksiyonlu-motorsiklet-projektor-gunduz-ledi-102444-p-OTM102444 aldım kablo uçlarını cbr 125'de nereye takacağım kendim yapabilir miyim
  2. hakanzorbey

100 80 17 Arka Lastik Honda CBR 125 2010 Model

Merhaba arkadaşlar. 2010 model Honda CBR 125R motorum var. Orjinal 100 80 17 arka lastik bitik durumda. Değiştirmem gerekiyor hangi lastiği ve nereden almamı önerirsiniz?
  3. hakanzorbey

İstanbul Kadıköy Honda CBR 600F Çalınmıştır

Honda CBR 600F 2006 Model. Çalınan yer Kadıköy Kuyubaşı. Çalınma günü: 16.04.2013 21:00-23:00 saatleri arası. Plaka: 34 EN 1481 Görenlerin 0536 925 03 05 araması rica olunur. Motorun fotoğrafı Motorun videosu
  4. hakanzorbey

Revit Mont Önerisi

Merhabalar Şu 2 revit mont modelinden hangisini önerirsiniz? REVİT TARMAC DERİ MONT REVİT REPLİCA DERİ MONT Teşekkürler.
  5. hakanzorbey

Kadıköy’de trafik kazası: 2 yaralı

Kadıköy’de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı önündeki viraja hızlı girdiği öne sürülen üniversite öğrencisi Gamze Yeşilay, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek önündeki motosiklete çarptı. Kaza görüntüsü: http://www.focushaber.com/videogaleri/kadikoy-de-trafik-kazasi-2-yarali-v-10135
  6. hakanzorbey

Cbr 125 Kullaniyorum 600'luk Motora Gecebilirmiyim

Merhaba arkadaslar. 1 yili geckin suredir sifir almis oldugum honda cbr 125'i kullaniyorum. 6000 km'yi gecti motor. Son hizim 130 km oldu. Zaten daha fazlasini yapmiyor. Ama artik yetersiz geliyor. Goztepe maslak arasi okula gidip gelirken surdum iyice kis gelmeden once. Tedirgin degilim ani...
  7. hakanzorbey

Motoruma Mavi Kırmızı Çakar Lamba Taktırsam Diyorum

Merhaba arkadaşlar. 2010 model cbr 125 kullanıyorum. Bugün gelirken bir motorda gördüm. Kırmızı mavi flaş gibi yanıp sönen lamba takmış. Güzel olmuş. Bende taktırsam diyorum. Okulum Maslak'ta evim Göztepe'de motorla gidip geliyorum. Trafikte farkedilmek içinde iyi olur. Levent'te veya Köprü'de...

Yeni mesajlar