Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
2010 model Honda CBR 125R motorum var. Orjinal 100 80 17 arka lastik bitik durumda. Değiştirmem gerekiyor hangi lastiği ve nereden almamı önerirsiniz?
Kadıköyde Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı önündeki viraja hızlı girdiği öne sürülen üniversite öğrencisi Gamze Yeşilay, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek önündeki motosiklete çarptı.
Kaza görüntüsü: http://www.focushaber.com/videogaleri/kadikoy-de-trafik-kazasi-2-yarali-v-10135
Merhaba arkadaslar.
1 yili geckin suredir sifir almis oldugum honda cbr 125'i kullaniyorum. 6000 km'yi gecti motor. Son hizim 130 km oldu. Zaten daha fazlasini yapmiyor. Ama artik yetersiz geliyor. Goztepe maslak arasi okula gidip gelirken surdum iyice kis gelmeden once. Tedirgin degilim ani...
Merhaba arkadaşlar. 2010 model cbr 125 kullanıyorum. Bugün gelirken bir motorda gördüm. Kırmızı mavi flaş gibi yanıp sönen lamba takmış. Güzel olmuş. Bende taktırsam diyorum. Okulum Maslak'ta evim Göztepe'de motorla gidip geliyorum. Trafikte farkedilmek içinde iyi olur. Levent'te veya Köprü'de...