hakansamsa kullanıcısının son içeriği

1. H

Hero Xpulse 200 / Sıfır gibi, tertemiz, aksesuarlı, sadece 960 km

Marka: Hero Model: XPulse 200 KM: 960 Renk: Mavi-Beyaz Fiyat: 105.000 Açıklama: 960 km, Gidon yükseltici, orta sehpa, koruma takozları, konfor sele, Honda Nc750 aynaları.. Aksesuarların 10.000 TL değeri var. Yeni motorumu aldım, takasa kapalıyım. Harika bir motor, at gibi ama otobanda zayıf...
  2. H

Orta sehpasız zincir yağlama için bu ürünü kullanan var mı?

Merhaba, Orta sehpası olmayan ve takılamayan (orijinali yok) KTM 390 Adv için, zincir yağlama ve temizleme için padok bakınırken bir arkadaşım sayesinde varlığından henüz haberdar olduğum, çok daha az yer kaplayan, hafif olan ve yanımda rahatça taşıyabileceğim Grand Pitstop Groller isimli...
  3. H

Yeni lastik takılınca, mevcut sıfır lastikler satılır mı?

Selamlar, Yarın CBF 150 motorumu teslim alacağım. Koruma demirleri ve çantanın yanında Michelin Pilot Street lastik de taktırmıştım, bu şekilde teslim alacağım. Peki orijinal Duro lastikler ne olacak? Bunları Honda’da bıraksam olur mu yoksa az da olsa bir fiyata satabileceğim bir piyasası...
  4. H

Yeni başlıyorum, bir kaç konuda yardım lütfen

Herkese merhaba, ben 40 yaşında 5 senelik motor ehliyeti sahibi ama senelerdir sadece yazlık mekanlarda scooter kullanmış birisiyim. İstanbul’da motora başlamaya karar verdim. Amacım Kurtköy-Kavacık arası işe gidip gelmek ama bu seviyeye gelene kadar en azından bu yaz sadece Kurtköy’ün geniş...
  5. H

40'ında başlıyoruz, hayırlısı...

Herkese merhaba, ismim Hakan. 40 yaşında 5 senelik motor ehliyeti sahibi ama senelerdir sadece yazlık mekanlarda scooter kullanmış birisiyim. İstanbul’da motora başlamaya karar verdim. Hayırlısıyla bu hafta başlıyorum. Ekipmanlar tamam sırada Cbf-150 var başlangıç için.

Yeni mesajlar