Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:ROFLMAO::ROFLMAO:
Benzer bi durum için geçen ay bende biraz araştırdım. Genel olarak şarjlı olanların çakmaklık girişleri yok, çakmaklık girişi olanların bataryası yok. Bende batarya konforunu ve çakmaklık girişinin elzemliğini göz önüne alarak şunu aldım. Şu an için uzun kullanım adına...
Arkadaşlar programını indirdim. Programın altını üstüne getirdim:) Hatta son sürüme de upgrade ettim. Piyasada bu markanın epey farklı modeli var. Çok kafam karıştı. Yani aslında bu modelin böyle bi özelliği var mıdır yok mudur modundayım şu an. Direkt Cardo Freecom 2+ kullanan birileri varsa...
Merhabalar arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim eski model Freecom 2+ aldım Freecom 2x ile karıştırmayın lütfen. Arkadaşımın Knmaster 2300'ü ile hiçbi şekilde verim alamadım. 2300 ile interkom bağlantısı yapıp görüşme sağlayabiliyorum. Telefonumla bağlantı kurup müzik, gps vs dinleyebiliyorum. Ama...
Tebrikler inşallah bu çalışmanın ete kemiğe büründüğünüde görürüz. Zira böyle bi ihtiyaç duymuştum bundan 1-2 ay önce hangisi iyi hangiai kötü yakın mı uzak mı derken çok fazla belirsiz nokta olmasından dolayı vazgeçmiştim. Makul bi uzaklıkta referans alabileceğim bi eğitim olursa halen daha...
Aklımızda bulunsun abi o gittiğim ustaların içinde Neco yoktu en kısa zamanda bi uğrayacağım.
Gidon topuzu hakkında şöyle bi durum var, motoru aldığım arkadaş manet koruma takmış ancak elcik koruması yok çok kaba duruyodu alüminyum bi parça bende bunları söktüm ufak bi parçası kaldı gidonun...
Koruma demirleri korudu çok şükür grenajlara, manetlere falan bişey olmadı. Zaten durduğum esnada oldu zemin biraz yamukmuş sağ bacağımda istediğim uzunluğa ulaşamadı anlık olarak:) Lüleburgaz'da çok motor ustası var hepsi aynı değildir tabi ama direksiyon için ben bi kaç ustaya gittim lanet...
Abim bugün de bulgaristan sınırına dereköy'e gittik. Bugün tam bu mesajı yazdığın sıralarda devirdim motoru. Acaba nazarı sen değdirmiş olabilirmisin? :) yoksa benim kabiliyetsizliğim söz konusu değil :LOL:
Benim ilk tercihim cb 250 r idi özellikle hafifliğinden dolayı (sanırım 149kg idi) lakin...
Değerli vaktini ayırıpta programa katılan, özellikle uzak yollardan buraya kadar yol gelen herkese çok teşekkür ederim, sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Organizasyonun mimarı Kaan abiye de ayrıca teşekkür ederim
Ben girişteki çay bahçesindeyim, bekliyorum. Mekan kapalı açık bi yerde bulamadım ama bahçesinde oturuyorum.
https://maps.app.goo.gl/2FgMMin1EiFvty8T6
Edit: Mahir köfteye geçiyorum.
Arkadaşlar ben bir saat önceden Ahmetbey'de olacağım. Eğer erken gelen arkadaşlar olursa Ahmetbey'in girişinde çay bahçesinde ağırlamak isterim. Çaylar, kahveler benden hem soluklanmış olursunuz hemde erken gelen arkadaşlar köftecide beklemek zorunda kalmazlar.
Teşekkürler hocam yarın bi aksilik olmazsa bakıma bırakıcam zaten inşallah zincirdendir. 🙏
1756372835
Arkadaşlar iyi bi ustaya bu durumdan bahsettim bundan sonra forumdaki bi arkadaşın başına gelirse yardımcı olur belki. Usta o ses bunların kroniği dedi sıkıntı olacak bi durum yokmuş. Arka fren...