HakanBahar kullanıcısının son içeriği

1. HakanBahar

Zincirim Aşırı Derecede Paslanmaya Başladı

valla hocam bilmiyorum. Mantık yürüttüm o yağda hiç bir özellik kalmamıstır (çıkma yağ olduğu için) viskozitesi bozulmuş bir yağın ne faydası olur ki?
  2. HakanBahar

Zincirim Aşırı Derecede Paslanmaya Başladı

Merhaba, Çıkma motor yağı yanlış seçim. Tutunma yapmayacağı için suya karşı zayıf kalır. WD_40 solvent bazlı tavsiye etmem. Bunun yerine Motulun o-ring uyumlu temizleyicileri var. Gaz yağı ve bir diş fırçası ile temizleyebilirsin. Temizlik bittikten sonra iyi kurutup kaliteli bir yağ ile...
  3. HakanBahar

Bazen yapabileceğin bir şey olmaz

Aynısı bana Tem Bolu civarı oldu. Sabaha karşı yolun ortasında aniden durmuştum. "Sanırım uykusuzluktan halüsinasyon gördüm" demiştim
  4. HakanBahar

2024 TET TÜRKİYE!!!

Maşallah...
  5. HakanBahar

Panik atak ve anksiyete artı soru.

Merhaba, bu yaşadığınız çok normal bir durum, sınav alanındaki kalabalık ortam size ekstra baskı yaratıyor. Ama tek başınıza çok rahat kullanabiliyorsunuz. Yetenek var stres yönetimini geliştirmen lazım derdim. Ancak daha sonra yazdıklarınıza istinaden, sizin profesyonel destek almanız lazım...
  6. HakanBahar

Motorsiklet ve Bel fıtığı hakkında yardım edebilcek varmı?

Aleyküm selam kardeşim, Allah şifa versin. Motosikletle uzun saatler çalışıp bel fıtığı çekmek gerçekten zor bir durum. Bel fıtığı çok sıkıntılı bir durum. Kesinlikle tıbbi tedavi görmen şart, bunu kulak arkası etme. Medikal bel korseleri kullanabilirsin, beli sıkı tutar ani hareketlerini...
  7. HakanBahar

Motosiklet yükseltme hk., 650F alınır mı?

Sıfır bir motosiklet her zaman için daha mantıklıdır. (Benim fikrim). Kilometre ne olursa olsun geçmişini bilmediğin bir motosiklet kafanda her zaman bir soru işareti olacaktır.
  8. HakanBahar

Küçük Şehir Avantajları

Selamlar, Küçük şehirde olmanın avantajları bana göre; Trafik daha az olabilir. Kırmızı ışıklar da daha az beklersin. Daha az çevirme olur, belki de radar olmaz. Park sorunu olmayabilir. Dur kalk olmaz benzin daha verimli olur. Herkes birbirini tanır daha samimi bir motorcu ortamı olur. Ama...
  9. HakanBahar

Motosiklet Karşılaştırma ( XMAX 300 - QJ Fortress 350 - SR4 Maxi )

Yedek parça fiyatları konusunda gerçekten detaylı bir araştırma yapmışsınız, eline sağlık. QJ Fort 350 özellikle fiyat/performans açısından cazip görünüyor. Çift ön disk, kaliteli malzeme, uygun yedek parça fiyatları ve konfor detayları öne çıkan avantajlar. SR4 Maxi ve Xmax 300’e göre bazı...
  10. HakanBahar

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

Evet 1 ay süresi var. İşlemler noterde 5 dakika sürüyor. Benim fikrim uzatmadan ruhsatı çıkartın. Burası Türkiye her an her şey olabilir...
  11. HakanBahar

Honda yedek parçaların iki versiyon olması?

Selam! Honda’nın bazı yedek parçaları Tayland, Endonezya veya başka ülkelerde üretiliyor ama bunlar OEM olabilir. Orijinal Honda parçalarında genellikle “Made in Japan” ibaresi olur, ancak bazı parçalar Honda’nın Tayland’daki fabrikalarında üretilmiş OEM parçalar da olabilir. Yetkili serviste...
  12. HakanBahar

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

Karlı havalarda motosikletle çalışan bir kurye için gerçekten zor bir iş. Hem sürüş tehlikeli olabilir, hem de soğuk havada uzun süre dışarıda kalmak sağlığına zarar verebilir. Motosikletli kuryeler bu işe gönüllü olarak karar veriyorlar, ama kötü hava koşullarında sipariş vermek onları daha çok...
  13. HakanBahar

Kocakafalı motorsiklet kullanıcıları için kask rehberi

Merhaba,LS2 dar kalıplı marka diye biliyorum. Kaskı takarken zorlanman ve sonra da başının ağrıması kaskın sana uyumlu olmadığını gösteriyor. Çene açılır kasklar daha geniş bir girişe sahip, takıp çıkarması kolay ancak dar bir kalıp seçersen o da rahatsız eder. Geniş kabuklu modellere...
  14. HakanBahar

Hangi aküyü almalıyım?

Selam, YTX4L-BS (12V 4Ah) – Standart olarak kullanılan model olması lazım. Bu kod ile alabileceğin çok çeşitli marka var. Benim tercihim yerli ve tanınmış bir marka olurdu. Jel akü bakabilirsin, 5Ah olabilir daha dayanıklı olur. Bir de ebatlarını kontrol et alırken. ;)
  15. HakanBahar

Boyum çok kısa hangi motoru alabilirim?

MT-07’nin selesi R25’e göre daha yüksek (805 mm vs. 780 mm). Ama fark sadece yükseklik değil, MT-07’nin selesi daha geniş ve dolgulu, bu yüzden bacaklarını daha fazla açman gerekiyor, yere basmak zorlaşıyor. R25 bir sport-touring motoru olduğu için ön tarafı daha alçak ve sürücü biraz daha...