Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce suzuki gsx600f sahibi oldum. Motorunun keçelerinin değişmesi gerekiyor. Keçeleri ve yağı elimde mevcut. Servisi aradım işçilik ücreti 300 lira istedi. Ben kendim değiştirmeye karar verdim. Bilmediğim bazı şeyleri öğrenmek için yabancı forumlara baktım ama çok...
Sayın abilerim, sevgili kardeşlerim başlıkta söylediğim gibi 10 gün önce tvs apache'mle kontrolsüz bir şekilde U dönüşü yapan toyotaya çarpmıştım. Kurtarma payım kalmamıştı. Tam yanından geçecegim sırada yolumu kesti ve aracın kaputun üzerinden uçarak ayaklarımın üzerine iniş yaptım. Çok şükür...
Uzun zamandır motosiklet.neti takip ediyorum ve artık üye olamaya karar verdim. Kısaca kendimi tanıtayım. Çoçukluğumdan beri 2 tekere ilgim var. 2010 yılından itibaren neredeyse her gün motosiklet kullanıyorum. Daha önce kullandığım motosikletler;
1-seyhan 125
2-gt250r
3-arora 150 cc chopper...