Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba motorumun fabrika çıkışı debriyaj kapağında delik mevcut yeni kapak alındığında yağ camı ve devir daim üstünde gelmiyor ayrı ayrı geliyor götürdüğüm usta bunlara az mavi loctite uygulayıp yavaşça yerlerine oturttu loctite kullanması bu durumda sağlıklımı
Yanlarında olmasaydım dediğinde haklı olabilirsin kanka da yanında izledim en fazla 10 km dayanıyor,ayar tutuyo tutmuyo değil fakat ses gene yapıyo egzoz subabı ayar tutmuyor SRK için
srk’nın subap sesinin kesilmesi imkansız reis motor genel olarak şıkırtılı çalışır bende ayar yaptım takır takır ses yerine şıkırtı var şuan kafana takma motorun genel çalışması böyle ayar yapsanda en fazla 10km dayanacak ayarı motor kendi ayarlıyor subapları illaki bi şıkırtı gelicek
Egzoz subabı kendi kendine gevşiyo diye loctite sürdü gevşeme yapmasın diye ayardan sonra tık tık bi ses var 2 defa ayara rağmen ses yapıyo gergiyi ayarlamadık diye dedi usta ayarlarsak subap ztn ayarlı dedi eksantrik gergisi ayar istiyor dedi
Kronik subap sesi vardı zaten abi subapları 4 kere kontrol ettik egzoz subabı baya gevşekti hepsine ayar yaptık kontrol ettik kapattık kapağı çalıştırdık sorun yok yola çıktım test için hararet arttığı gibi şıkırtı başladı subap tarafında
1761557573
Subap ayarı yapılırken gergiyede ayar gerekirmi
Ona bakmadık işte abi subapları ayarladık sadece kapattık kapağı ses yaptı bidaha ayar yaptık eksantrik ile ilgili bi işlem yapılmadı
1761554360
Ondan dolayı şıkırtı sesi yapabilirmi
Sıkı yaptık abi ses geldi söktük egzoz subabı gevşemiş onu loctite ile sıktık bu sefer gene yapıyo ses
1761553043
Sıkı yaptık abi ses geldi söktük egzoz subabı gevşemiş onu loctite ile sıktık bu sefer gene yapıyo
Herkese merhaba srk125r motoruma subap ayarı yaptırdım ayardan sonra subap tarafında bir şıkırtı sesi var söküp tekrar ayar yapmamıza rağmen ses motor ısındıkça tekrar ortaya çıkıyor bu konu hakkında tavsiye verebilirmisiniz