Hakan çlk kullanıcısının son içeriği

1. Hakan çlk

Kapakta devir daim ve yağ gösterge camı aktarımı

Herkese merhaba motorumun fabrika çıkışı debriyaj kapağında delik mevcut yeni kapak alındığında yağ camı ve devir daim üstünde gelmiyor ayrı ayrı geliyor götürdüğüm usta bunlara az mavi loctite uygulayıp yavaşça yerlerine oturttu loctite kullanması bu durumda sağlıklımı
  2. Hakan çlk

Subab ayarı sonrası

Valla bundada öyle bi sıkıntı var galiba abi Herşey düzgün sente subap gene ufaktan bi şıkırtı yapıyo
  3. Hakan çlk

Subab ayarı sonrası

Hepsi sağlam kontrol ettik gene ufaktan bi şıkırtı var eskisine göre çok az
  4. Hakan çlk

Subab ayarı sonrası

Yanlarında olmasaydım dediğinde haklı olabilirsin kanka da yanında izledim en fazla 10 km dayanıyor,ayar tutuyo tutmuyo değil fakat ses gene yapıyo egzoz subabı ayar tutmuyor SRK için
  5. Hakan çlk

Subab ayarı sonrası

Servise sorabilirsin knkm 1767803540 Ne kadar iyi yaparsan yap ayarı illa kendisine göre ayara geçip sesi yapacak
  6. Hakan çlk

Subab ayarı sonrası

srk’nın subap sesinin kesilmesi imkansız reis motor genel olarak şıkırtılı çalışır bende ayar yaptım takır takır ses yerine şıkırtı var şuan kafana takma motorun genel çalışması böyle ayar yapsanda en fazla 10km dayanacak ayarı motor kendi ayarlıyor subapları illaki bi şıkırtı gelicek
  7. Hakan çlk

Subap ayarı sonrası gelen ses

Abi egzoz 10 emme 12 sentil ayarı yaptık soğukken ses normal ısınınca testte tıkır tıkır ses geliyo 1761628388 Egzoz subabı gevşedi testten sonra açtığımızda emme ayarı aynıydı
  8. Hakan çlk

Ne yapmamız lazım 1761565729 Ayarını yapsak gerginin sesi kesermi
  9. Hakan çlk

Egzoz subabı kendi kendine gevşiyo diye loctite sürdü gevşeme yapmasın diye ayardan sonra tık tık bi ses var 2 defa ayara rağmen ses yapıyo gergiyi ayarlamadık diye dedi usta ayarlarsak subap ztn ayarlı dedi eksantrik gergisi ayar istiyor dedi
  10. Hakan çlk

O kadar bilmiyom abi ustaya sordum gergiyi kontrol etmemiz lazım dedi sadece
  11. Hakan çlk

Kronik subap sesi vardı zaten abi subapları 4 kere kontrol ettik egzoz subabı baya gevşekti hepsine ayar yaptık kontrol ettik kapattık kapağı çalıştırdık sorun yok yola çıktım test için hararet arttığı gibi şıkırtı başladı subap tarafında 1761557573 Subap ayarı yapılırken gergiyede ayar gerekirmi
  12. Hakan çlk

Ona bakmadık işte abi subapları ayarladık sadece kapattık kapağı ses yaptı bidaha ayar yaptık eksantrik ile ilgili bi işlem yapılmadı 1761554360 Ondan dolayı şıkırtı sesi yapabilirmi
  13. Hakan çlk

Sentede yaptık abi ölçümleride doğru hepsinin ama motor ısınınca ses yapıyo eksantrik ile alakalı bişey olabilirmi
  14. Hakan çlk

Sıkı yaptık abi ses geldi söktük egzoz subabı gevşemiş onu loctite ile sıktık bu sefer gene yapıyo ses 1761553043 Sıkı yaptık abi ses geldi söktük egzoz subabı gevşemiş onu loctite ile sıktık bu sefer gene yapıyo
  15. Hakan çlk

Herkese merhaba srk125r motoruma subap ayarı yaptırdım ayardan sonra subap tarafında bir şıkırtı sesi var söküp tekrar ayar yapmamıza rağmen ses motor ısındıkça tekrar ortaya çıkıyor bu konu hakkında tavsiye verebilirmisiniz