hacidayi kullanıcısının son içeriği

1. hacidayi

İstanbul'un En İyi Honda Servisi?Esengül Memnuniyetsizliği...

Arkadaşlar İstanbul'da en iyi honda servisi hangisidir?Esengül sanki bana eskisi gibi gelmiyor.Geçen gün bakıma gittiğimde arkamdan arayıp motoru hareket ettirmememi söylediler.Bende ne olduğunu sorduğumda,yağ tapasının contasını takmadıklarını söylediler.Sonra motorun yerini söyledim gelip...
  2. hacidayi

Güvenlik ve Youtube Amaçlı Kamera Tavsiyeleri

Arkadaşlar kamera almak istiyorum fakat çok fazla bütcem bulunmuyor.1000-1500 Tl civarı kamera tavsiye edebilirmisiniz.Youtube gibi sosyal medyalarda ara ara paylaşımda yapabilirim.Ses kayıtıda yapabilmesi tercihimdir.
  3. hacidayi

Cevizlibağ Motosiklet Kazası

Arkadaşlar sabah yan yolda giderken gördüm.E-5'de ciddi bir kaza vardı.Kazadaki arkadaş iyimidir,durumu nasıldır bilgisi olan var mı?
  4. hacidayi

Motosiklet Ekipman,Aksesuar ve Bakım Alışverişi Nereden Yapıyorsunuz?

Ben genel alışverişi yağdır,brandadır gibi ufak tefek şeyleri n11'den alıyorum.Motorla alakalı en çok şey n11'de sanırım. Ekipmanlarımı motoplus,motomax gibi güvenilir yerlerden alıyordum ama sanırım fiyatların son durumundan sonra sahibinden alıcaz :pale: Lastik lazım olduğunda şirinevlerde...
  5. hacidayi

CBR650R Lastik Tavsiyesi

Arkadaşlar ben motorumu 4 mevsim kullanıyorum.Yazlarıda uzun yol yaparım yüksek ihtimalle.Viraj yaparım ama öyle aman aman değil.Bu durumda lastik olarak michelin pilot road 5 almayı düşünüyorum.Bu durumda düşünce ve tavsiyelerinizi isteyeceğim.
  6. hacidayi

2020 Sonu Motosiklet Fiyatları

Herkese merhaba,Arkadaşlar 2020 sonunda türkiyeye ciddi sayıda motosiklet girişi olacakmış özellikle yamaha ve honda tarafından.Bu durumda 2.el fiyatları ciddi bir şekilde düşer mi?Peki bu durumda nasıl bir yol izlemek lazım.Bekleyelim mi yoksa ilk fırsatta yapaıştıralım mı?
  7. hacidayi

70.000-75.000 TL Motosiklet

Arkadaşlar bu fiyatlarda CBR 650 F almayı düşünüyorum.Tercihen 2018 kırmızı olursa tadından yenmez :) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2017-cbr-250-r-siyah-869875939/detay/ takas düşünürsenizde hemen bugün konuşabiliriz.Yok arkadaş delimisin ne 650 F'i şu motoru al...
  8. hacidayi

İnterkom Tavisyesi

Arkadaşlar interkom bakıyorum çok büyük bir grubumuz yok oyüzden aman aman birşey olmasınada gerek yok diye düşünüyorum.İki model arasında kaldım. 1-Sena 10S 2-Sena SF4
  9. hacidayi

Abus 8077 Problemi

Herkese kolay gelsin.Alalı daha 1 sene olmadı fakat 2 haftada duracell piller bitiyor ve şu aralar motora taktığımda ışığı seri bir şekilde yanıp sönüyor tam kurulacak dit sesi çıkartıp gene ışık yanıp sönmeye başlıyor ve bu şekilde devam ediyor.Ürünü N11'den almıştım garantiyemi yollamak...
  10. hacidayi

CBR250R Telefon Tutucu

Arkadaşlar iphone 11 telefona uygun güzel sağlam bir telefon tutucu bakıyorum.Yaz kış kullanılabilecek olursa daha iyi olur.
  11. hacidayi

2019 R25 Renk Seçimi

Okadar renk çıkardılar.Sizce en güzel renk hangisi?Birden fazla seçenek seçebilirsiniz.
  12. hacidayi

Kışlık Eldiven ve bot tavsiyesi Tavsiyesi

Arkadaşlar kışlık eldiven ve bot seçmek konusunda biraz kararsız kaldım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. ELDİVEN 1. https://urun.n11.com/eldiven/kislik-motosiklet-eldiven-3-katli-full-korumali-su-tutucu-P304361984 2...
  13. hacidayi

Kaza Sonucu Uzuv Kaybı

Arkadaşlar çok saçma bir kaza sonucunda sağ el yüzük parmağımı üst boğumundan kaybettim.Bu arada trafik polisi %100 karşı tarafa hatalı oluğunu rapor tutuldu.Hakim uzlaşmamızı söylemiş ne kadar istemem gerekiyor böyle bir kazada?Avukatım var ama ben tecrübesi olan arkadaşlardanda bir fikir almak...
  14. hacidayi

CBR 250 R Siyah Sol Grenaj 2017

Arkadaşlar satmak isteyen varsa İstanbul içinde satan gelip görmek isterim.Mümkün mertebe temiz arıyorum.
  15. hacidayi

CBR250R 2017 Ön Cam (Windscreen)

1.GP 2.Biadil İkiside Siyah Farklı Seçenekler varsada buraya link atabilirsiniz. ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ---------- Bişey söyleyinde hafta sonu sipariş vericem.

Yeni mesajlar