hachiko kullanıcısının son içeriği

1. hachiko

Trafikte Yeni Düzenleme : Motosikletlere Işıklarda Güvenli Alan Geliyor.

Motosiklet kazalarını azaltmak için yeni eylem planı: Trafik ışıklarına rezerv alan. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin talimatıyla hazırlanan 2026-2027 Motosiklet Denetimleri Eylem Planı ile motosiklet kazalarının önlenmesi, denetimlerin etkinliğinin artırılması ve güvenli sürüş kültürünün...
  2. hachiko

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Facebook grubunda çok daha iyi durumda olanları 50 bin gibi fiyata satılıyor.
  3. hachiko

Evt fiyat hayli yüksek bataryada tam olmamış sanki 1.kademede 110 - 120 arası gitmesi lazım
  4. hachiko

Yedek parçası bulunuyor bayilere dağıtmışlar ama tabiki bulunabilirliği piyasadaki bilinen markalar kadar değil...Biraz araçtırma gerekebiliyor..
  5. hachiko

Teşekkür ederim..Benim içinde eskiye dönük güzel bir kaynak oldu.. Geçen akşam facebookta gezinirken bir ilan gördüm..Toplu karışık elektrikli motorların motorundan satıyordu bir şahıs..Jant içinde motordu..İlgimi çekti bendeki 3kw gücünde acaba dedim 6kw vs varmıdır..Neyse aklımda yer etti...
  6. hachiko

Bende kendisini şaşkınlıkla takip ediyorum :D 1783622173 hani bunun gibi bir motor 1.5 tl yakar km başına desek.. 15 kuruşta bu yakıyor desek 55000 de.. 75000 tl gibi rakam çıkıyor yanlış hesaplamadıysam.. Ama asıl kazanç bakım masrafının ve arıza olmaması.. 3. seneyi çok yakında...
  7. hachiko

55.000 KM 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 55.000i geçtik arkadaşlar problem yok saat gibi çalışıyor sıkıntı çıkacak gibi de durmuyor..Batarya çok iyi durumda.. Maşallah.. 1783552469 Önden çekişli arabalar çok sıkıntı olmuyor şimdilik zaten plan olarak kalacak bir atelye ve eli işten anlayan arkadaş bulursam...
  8. hachiko

Arkadaşlar Bu Daire Alınır mı? Anlayan var mı?

Tekrar merhaba arkadaşlar bilgiler yanlış girilmiş daha doğrusu bize yanlış söylenmiş.Gittim gebzeye imar bölümüne.. Daire 76 metrekare brüt 58metrekare net ölçümü varmış :D Daire de 8 yaşında imiş. .Fazlada para ödedim sigortacıya neyse can sağlığı .. Birde dairenin olduğu yerde 2 değil 3 okul...
  9. hachiko

Güneş Yanığı Nasıl Halledilir.

İlacı nedir bir kaç kişi söyledi ama ilaç ne onu bilmiyorlar. Tşk ederim
  10. hachiko

Güneş Yanığı Nasıl Halledilir.

Arkadaşlar 2013 model aracım var fakat her zaman güneşte durduğu için tavan nokta nokta heryeri güneş yanığı oldu aynı zamanda ön kaputta..Tırnağımla biraz kazıyınca geçiyor tavandaki beyazlar..Bunun çözümü varmıdır çok çok kötü duruyor ya.. Şimdiden teşekkürler.
  11. hachiko

Bir D.G Alırım :D

12. hachiko

Teşekkürler arkadaşlar. Biraz canım yanıyor sol tarafımın üstüne hala tam yatamıyorum. 2*2 konusuna gelince rampada 2 kişi bayıyor veyahut aşırı dik rampalarda zorlanıyor 4 beygir motor 😁 doğrusu birde insanoğlu işte daha fazlasını istiyor. Az önce bir daha baktım fren diskinin ters olması...
  13. hachiko

Merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir.. aracımız 53000e doğru yol alıyor..Geçenlerde sağnak yağışta dışarıda kaldı..Gösterge kırık yerinden su dolmuş..Değerleri yanlış gösteriyordu.Açtım temizledim kuruladım düzeldi..Bataryada sorun yok gayet iyi..Trim sesleri balata değişiminden sonra...
  14. hachiko

Ters yönde ilerleyen motorcunun feci sonu (hassas içerik)

Dehşet verici kaza: Motosiklet sürücüsünün bacağı koptu! Ters yöne giren motosikletin bir otomobille çarpıştığı dehşet veren kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, çarpışmanın şiddetiyle sürücünün bacağı koptu. Olay, 14 Nisan 2026 Salı günü saat 00.00.18 sıralarında meydana geldi. Ters...