hachiko kullanıcısının son içeriği

1. hachiko

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Teşekkürler arkadaşlar. Biraz canım yanıyor sol tarafımın üstüne hala tam yatamıyorum. 2*2 konusuna gelince rampada 2 kişi bayıyor veyahut aşırı dik rampalarda zorlanıyor 4 beygir motor 😁 doğrusu birde insanoğlu işte daha fazlasını istiyor. Az önce bir daha baktım fren diskinin ters olması...
  2. hachiko

Merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir.. aracımız 53000e doğru yol alıyor..Geçenlerde sağnak yağışta dışarıda kaldı..Gösterge kırık yerinden su dolmuş..Değerleri yanlış gösteriyordu.Açtım temizledim kuruladım düzeldi..Bataryada sorun yok gayet iyi..Trim sesleri balata değişiminden sonra...
  3. hachiko

Ters yönde ilerleyen motorcunun feci sonu (hassas içerik)

Dehşet verici kaza: Motosiklet sürücüsünün bacağı koptu! Ters yöne giren motosikletin bir otomobille çarpıştığı dehşet veren kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, çarpışmanın şiddetiyle sürücünün bacağı koptu. Olay, 14 Nisan 2026 Salı günü saat 00.00.18 sıralarında meydana geldi. Ters...
  4. hachiko

KOCAAAAMAAAAN BİR ALKIIIŞŞŞŞ VS5İMİZE.. 1776208611 Arkadaşlar bir zaman yazmıştım batarya ile motor arasındaki güç soketi ark yapıyor bu yüzden erime yapmış diye..Bir kaç defa düzeltsemde artık tamamen yandı soket..Lehim doldurarak geçici olarak çözümlesemde..Bataryanın içindeki...
  5. hachiko

Arkadaşlar Bu Daire Alınır mı? Anlayan var mı?

Mrb arkadaşlar..Daireyi tanıdık emlakçı bulmuştu..Yine kiralama işini ona verdim..Fakat bu adam bizi salladı 10 gün sonra daireye kiralık afişi astı.Hatırlatmalarıma rağmen internet üzerinden ilan koymadı.Salladı abi yarın abi çekim yapılacak bla bla.. Dün kendim gittim daireye elimde telefon...
  6. hachiko

Eeee Aynı Hızda Bu 5g.

4.5g iken 200mbit hızım vardı 5g oldu en ufak değişiklik olmadı..Ekranda 5g yazıyor ama.. Turkcellspor 1774999191 Sitelerin açılışı bayağı bayağı farketmiş tekrar denedim de..Önceden 1-2 saniye beklerdi artık beklemiyor..Yalnız speedtestte hız aynı gözüküyor.. Bu arada bu vodafone ne şerefsiz...
  7. hachiko

Kuryenin Zor Anları!!!

yaşlıveacemi
  8. hachiko

Muğla'da 50 bin TL'lik motoruna 204 bin TL'lik ceza yazılan vatandaş, motorunu yaktı.

Muğla'da 50 bin TL'lik motoruna 204 bin TL'lik ceza yazılan vatandaş, motorunu yaktı." Bunalıma girdim. Nasıl ödeyeceğim ben bu cezayı? Bakmakla yükümlü olduğum bir evim var. Nasıl çıkacağım bu işin içinden?"
  9. hachiko

Dünyanın İlk Hava Yastıklı Scooterı : Yamaha Tricity 300

Yamaha Tricity 300, scooter segmentinde güvenlik anlayışını kökten değiştirebilecek bir yenilikle sahneye çıktı. Yeni model, entegre hava yastığına sahip ilk seri üretim scooter olma özelliği taşıyor. 2026 model Yamaha Tricity 300, scooter segmentinde güvenlik anlayışını kökten...
  10. hachiko

Nvidia Rtx 3060 den Amd Rx 9700 Xt 16 e Geçiş Yapılır Mı?

En az iki gömlek üstü bir karttır geçiş yapılır tabiki..Ama amd sürücü konusunda nvidia kadar iyi değil.. https://eksisozluk.com/amd-radeon-rx-9070-xt--7926610 burada yorumlarıda okuyabilirsin.. Gigabyte çok daha iyi..Durumunuz varsa msi yada asus derim..
  11. hachiko

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Kötü dövmüşler ya..
  12. hachiko

Yeni cezalar Hk.

73/c trafik cezası, sürücülerin seyir halindeyken cep telefonu veya benzeri haberleşme cihazlarını elleriyle tutarak kullanmalarına (konuşma, mesajlaşma, sosyal medya vb.) verilen idari para cezasıdır. 2026 yılında bu ceza tutarı 2.719 TL olarak belirlenmiş olup, 15 gün içinde erken ödemede %25...
  13. hachiko

Arkadaşlar Bu Daire Alınır mı? Anlayan var mı?

Teşekkürler abi. Bugün daireyi aldım..Tapuyu aldım.. Arkadaşlar borçlandım bayağı ama olsun..Herkez çok iyi almışsın diyor.. Buda manzara..

Yeni mesajlar